Nyhed - Top 10 rejsemål for studierejser


Vi arrangerer skole- og studierejser i hele Europa, USA og Kina - men der er nogle enkelte rejsemål, som altid er mere populære end andre. Find inspiration til jeres næste studierejse i vores TOP-10 liste nedenfor, og læs om hvad der er med til at gøre, at de enkelte rejsemål er blandt de mest populære hos vores grupper. 

1. BERLIN - en sikker vinder!
Berlin har noget at byde på for alle, så det er ikke underligt, at Berlin er vores mest populære destination. Byen er en af Europas mest moderne og fremsynede og har samtidig en utrolig spændende historie. Prismæssigt kan ingen rejsemål konkurrere med Berlin, som er det absolut billigste med priser fra kun kr. 698,- pr. person.
2. LONDONs magi skuffer aldrig!
London er byen, man aldrig bliver træt af og her er der også fuld valuta for rejsebudgettet. Udover alle byens "must sees", så anbefaler vi det unikke naturvidenskabelige museum og en indføring i det multikulturelle London på en gåtur med guide. Priserne starter fra kun kr. 2.198,- pr. person.
3. NEUKIRCHEN - det perfekte skieventyr!
Neukirchen i Østrig er noget nær det perfekte rejsemål for unge på studierejse. Området er velegnet for både begyndere og øvede, og det er overskueligt. Herudover, er vores ture til Neukirchen nok Danmarks billigste skirejser for grupper! Hvis I er fleksible med datoerne, starter priserne fra kun kr. 2.198,- og prisen er inkl. busrejse, 3 overnatninger, halvpension, 4 dages liftkort og skileje.
4. BARCELONA - faglighed i sydens sol!
Sol, arkitektur, historie, kunst, store seværdigheder og strand - Barcelona har det hele. Netop derfor er Barcelona nummer 4 på vores TOP 10. De fleste fagkombinationer finder masser af faglige aktiviteter - både inde i selve Barcelona og på udflugter til Barcelonas bagland. Ring til os og få en snak om jeres ønsker til turen. Priserne i lavsæsonen starter fra kr. 2.198,- pr. person.

TOPLISTENS 5 - 10

Listen over de mest populære rejsemål fra nummer 5-10 fremgår her: 

5 - ROM fra kr. 2.598,- Læs mere her.
 

6 - BUDAPEST fra kr. 1.798,- Læs mere her.
  
7 - DUBLIN fra kr. 2.298,- 
Læs mere her.
 
8 - EDINBURGH fra kr. 2.048,- Læs mere her.

9 - REYKJAVIK fra kr. 2.598,- Læs mere her.
 
10 - MALAGA fra kr. 2.398,- Læs mere her.

Drømmer I om at komme på studierejse til et af disse 10 rejsemål elller vil I gerne et helt andet sted hen, så kontakt os på tlf: 8020 8870, og lad os få en snak om mulighederne! Eller du kan bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en studierejse her: 
 
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV