Studieture for folkeskoler


De fleste af os husker tydeligt den klassetur, som vi var på i folkeskolen - både for dét vi lærte, men særligt for det sociale element af turen.

På rejse i folkeskolen

Eleverne får for alvor noget ud af undervisningen, når de kommer uden for klasseværelset og ser, hvordan virkeligheden hænger sammen. Det væsentlige formål med en skolerejse er ikke undervisning i et emne eller lignende, men i højere grad at skabe et supplement af mere samværs- og oplevelsesmæssig karakter til den daglige undervisning.

Det stiller selvfølgelig store krav til planlægningen af en studietur. Dette har vi hos AlfA Travel heldigvis masser af erfaring med, så I kan roligt lade os hjælpe med planlægningen.

Skolerejse for jeres folkeskole med AlfA Travel

Vi har arrangeret rigtig mange skolerejser og studieture for folkeskoler gennem tiden. Ofte varierer indholdet og formålet fra folkeskoleklasse til folkeskoleklasse, og derfor tager vi udgangspunkt i netop jeres situation. Vi skræddersyr altid en rejse, som passer til netop JERES behov og ønsker.

Måske har I allerede valgt destinationen for jeres skolerejse? Ellers kan I finde inspiration i nogle af vores mest populære studieture for folkeskoler til højre herfor. Vi er naturligvis også meget gerne behjælpelige med forslag til, hvad der vil passe jeres folkeskoleklasse bedst.

Vil du vide mere om jeres muligheder?

Hvis du har brug for mere information i forbindelse med planlægningen af turen for netop jeres folkeskoleklasse, er I velkommen til at kontakte os på 8020 8870 eller info@alfatravel.dk. Du kan også bestille et uforpligtende tilbud i formularen nedenfor.
 
Vi glæder os til at hjælpe med at sende jeres folkeskole afsted på en uforglemmelig studietur!


Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV