Studieture


Det kan ofte være sin sag at arrangere en studietur, da der er mange detaljer som skal falde på plads både før, under og efter rejsen. Hos AlfA Travel har vi specialiseret os i studieture for grupper inden for undervisningssektoren. Vi udarbejder et tilpasset tilbud til hver enkelt gruppe, så jeres ønsker og behov bliver indfriet, og vi arbejder dagligt ud fra vores motto: "Hos AlfA Travel er gode rejseoplevelser ikke noget vi håber på - dem planlægger vi!"

Booker I studieturen hos os, får du en fast kontaktperson som fungerer som din sparringspartner, er let at komme i kontakt med gennem hele processen og følger dig i hele planlægningen og afviklingen af studieturen.

Studietur til udlandet

Priserne på vores studieture starter fra kun kr. 698,- pr. person til eksempelvis Berlin - se mere om dette tilbud her. Afhængig af jeres budget er der dog uendelige muligheder for både destination og indhold af jeres studietur. Vi planlægger til de populære og billige destinationer som netop Berlin, Hamborg, Prag og Amsterdam, men også til destinationer til længere studieture, som kræver et større budget - eksempelvis New York, Beijing eller San Fransisco. Derudover kan vi sammensætte socialt og fagligt spændende programmer, alt efter hvad I ønsker at opleve undervejs på studieturen.

Studieture med AlfA Travel

Når du vælger AlfA Travel som arrangør af studieturen, så har vi styr på alt det praktiske, og I skal blot koncentrere jer om at nyde rejsen. Fordelen ved at bestille studieturen (transport, indkvartering og evt. program) gennem et rejsebureau er blandt andet, at det er bureauets ansvar at sikre afhjælpning, hvis der skulle opstå evt. fejl og mangler undervejs. Med vores praktiske og overskuelige AlfA Gate har vi gjort det endnu nemmere at få overblik over al information omkring jeres rejse.

AlfA Travel er naturligvis registreret i Rejsegarantifonden og vi er medlem af Danmarks Rejsebureauforening.

Vil du høre, hvordan vi kan hjælpe jer?

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan få en snak om jeres muligheder for en studietur. Ring på 8020 8870 eller skriv til info@alfatravel.dk.
 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV