Studierejser og studieture for ungdomsskoler


AlfA Travel er specialister i studierejser og studieture for ungdomsskoler. Vi kan arrangere for de fleste typer af ungdomsskoler og studieretninger, og naturligvis efter jeres ønsker og krav.

Valg af rejsedestination for jeres ungdomsskole

Alt efter hvad jeres fokus for rejsen er, er der masser af muligheder for både destinationer og indhold. I kan finde inspiration blandt vores mest populære destinationer for ungdomsskoler til højre herfor. Tag eksempelvis til en af de klassiske destinationer, Berlin, Barcelona eller London, eller prøv noget anderledes såsom Island, Skotland eller USA. I New York kan I eksempelvis opleve klassiske seværdigheder som Central Park, frihedsgudinden, Empire State Building og China Town. Er I en aktiv ungdomsskole er der også mulighed for skirejser eller aktivt indhold på rejsen. Uanset hvad sammensætter vi jeres rejse, så den imødekommer jeres ungdomsskoles faglige og sociale krav.

Studietur for ungdomsskoler med AlfA Travel

Vi har arrangeret rigtig mange studierejser gennem tiden, og stiller høje krav til vores samarbejdspartnere. Vores erfaring betyder, at vi har en god fornemmelse for den enkelte ungdomsskoles behov og ønsker, som vi altid bestræber os på at imødekomme. Vi tager udgangspunkt i netop jeres situation og skræddersyr en rejse, som passer til netop jeres behov. AlfA Travel er naturligvis registreret i Rejsegarantifonden og medlem af Danmarks Rejsebureauforening.

Brug for mere information?

Vi håber vores hjemmeside kan hjælpe jer med den information I har brug for, i forbindelse med planlægningen af studieturen for netop jeres ungdomsskole. Har I et helt specifikt ønske til jeres studietur, eller findes jeres rejseidé ikke på vores hjemmeside, så kontakt os. Vi hjælper meget gerne med at realisere den!

Hvis I har yderligere spørgsmål er I meget velkommen til at kontakte os på 80 20 88 70 eller bestille et uforpligtende tilbud i formularen nedenfor. Vi håber på at kunne hjælpe med at sende jeres ungdomsskole afsted på en uforglemmelig studierejse.


Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Louise Fog Kristensen
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV