Studierejser for gymnasier


Hos AlfA Travel er vi specialister i studierejser for gymnasier. Vi ved, at en studietur er en stor oplevelse for gymnasieklasserne, og derfor lægger vi naturligvis alt vores energi i at planlægge den helt rette til JER.

"Jeg var lidt nervøs over at skulle stå for denne studieturs ansvar, men det hele blev meget mere overskueligt da du tog det hele i dine professionelle hænder. Så tak endnu en gang."

Hvilken studierejse for jeres gymnasium?

Mulighederne for studierejser hos os er uendelige - kun jeres fantasi sætter grænsen! Skal I se på arkitektur i Barcelona, opleve Berlins historie eller udforske den politiske verden i Washington? Har I et særligt fokus på historie, kultur eller ønsker I blot de rette omgivelser til at klassen kan styrke fællesskabet?

I kan finde inspiration i vores top-10-liste over de mest populære destinationer til studieturen til højre herfor. Hvis det er gymnasiets sproghold der skal på studietur, kan vi også hjælpe med dét.

Er I til noget mere eksotisk, hvor eleverne virkelig kan få indsigt i en fremmed kultur, laver vi også studierejser til bl.a. Kina og USA.

Gymnasiets studietur er vigtig - og det ved vi!

Vi har arrangeret rigtig mange studierejser for gymnasier gennem tiden, og vi har derfor masser af erfaring med, hvad der virker og hvad der ikke virker. Vi har en god fornemmelse for vores gruppers behov og ønsker, fordi vi finder frem til det gennem løbende dialog - husk, at du som rejsearrangør altid får din egen faste kontaktperson gennem hele processen.

Skal vi hjælpe med planlægning af jeres gymnasie studietur?

Vi håber vores hjemmeside kan hjælpe dig med den information, du har brug for, i forbindelse med planlægningen af studieturen for netop din gruppe. Har I et helt specifikt ønske til jeres studietur, eller findes jeres rejseidé ikke på vores hjemmeside, så tøv ikke med at kontakte os - vi hjælper meget gerne med at realisere den!

Ring til os på 8020 8870 eller send os en mail på info@alfatravel.dk. Du kan også bestille et uforpligtende tilbud i formularen nedenfor. Vi håber på at kunne hjælpe med at sende jeres gymnasieklasse afsted på en uforglemmelig studietur.

Din ekspert
Juliane Frederiksen Vad
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV