Hoteller - Beijing


Nedenfor ses et udvalg af vores indkvarteringsmuligheder i Beijing. Har du spørgsmål eller specielle ønsker til indkvarteringen i Beijing, er du altid velkommen til at kontakte os.

Howard Johnson Paragon Hotel

Dette 4-stjernede hotel ligger tæt på de kendte attraktioner, Den Forbudte By og Tian´anmen Square, samt den berømte handelsgade Wangfujing. Hotellet råder over 300 værelser, som alle er udstyret med kabel-tv, minibar, aircondition strygejern, telefon og hårtørrer. Hotellet har fitnessrum, sauna og et fint udbud af massagebehandlinger. Der er bar på hotellet, som har åben fra kl. 7.00 til kl. 24.00. Morgenmaden består af kinesisk og amerikansk buffet. Find yderligere information om hotellet her.

Se hotellets placering på bykortet.

Far East Youth Hostel

Far East Youth Hostel er et vandrehjem beliggende centralt og midt i hutongerne. Indkvartering er i simple flersengsværelser (4-8 senge) med bad og toilet på gangen. Der kan opgraderes til enkeltværelser og dobbeltværelser mod tillæg. Der er fri internet i offentlige områder. Hvis man skal med privat bus, er det ikke muligt for bussen at komme helt til døren, så det kræver ca. 5 minutters gang til bussen. Morgenmaden er continental. Vandrehjemmet er en del af Hostelling International. Se mere information om dette hotel her.

Se hotellets placering på bykortet.

Traveler Inn Huaqiao

Dette 3-stjernede hotel er beliggende tæt på masser af små lokale butikker og restauranter, så man får en god fornemmelse af det lokale liv. Hotellet har 150 værelser, alle med telefon, TV og køleskab. På hotellet findes derudover konferencerum, tea house samt mulighed for at leje cykler. Morgenmaden består af kinesisk og amerikansk buffet.

Se hotellets placering på bykortet.

Xinhai Jinjiang Hotel

Dette er et 4-stjernet hotel beliggende i Wangfujing området, tæt på de kendte attraktioner den Forbudte by og Tian'anmen Square. Hotellets værelser har kabel tv, minibar, te-faciliteter, internetadgang, telefon og opbevaringsboks. Hotellet har en 25 meter swimmingpool, fitnessrum, bowlingbaner, billardbord og meget mere. Morgenmaden er amerikansk buffet, som består af toast, æg, bacon, kartofler, mælk, marmelade m.m.
Se yderligere information om hotellet her.

Se hotellets placering på bykortet.

Du er velkommen til at kontakte os på 8020 8870, hvis du har spørgsmål. Vi sender gerne et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studierejse til Beijing - bestil herunder.

Din ekspert
Heine Pedersen
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV