Studierejser Skt. Petersborg


Skt. Petersborg, Rusland kan med rette kaldes verdens nordligste metropol og er et spændende rejsemål i forbindelse med studieture eller grupperejser. Skt. Petersborg er hverken Ruslands politiske eller økonomiske hovedstad – men ingen anden russisk by overgår Skt. Petersborg i skønhed og mængden af arkitektur fra zartiden. Den er ubetinget blandt Ruslands og Europas allermest imponerende byer - et spændende rejsemål for studierejser eller en skolerejser.

I forbindelse med grupperejser og studierejser til Ruslandt tilbyder flere forskellige typer af indkvartering i Skt. Petersborg og undersøger gerne muligheden for at finde et hotel, som passer til netop jeres gruppes ønsker. Du kan se vores hoteller og vejledende priser for grupperejser til Skt. Petersborg.

Vi sender også meget gerne et uforpligtende tilbud på jeres studierejse eller grupperejse til Rusland og Skt. Petersborg. Bestil tilbud online eller kontakt jeres kontaktpersoner på telefon 80 20 88 70 - det er gratis. Vi er også meget gerne behjælpelige med at sammensætte jeres studieprogram til grupperejsen.

Om studierejser til Skt. Petersborg
For blot 300 år siden var Skt. Petersborg ikke andet end et stort sumpområde. På dette umulige sted grundlagde Peter Den Store sin drømmeby. Skt. Petersborg undgik stalinismens arkitektoniske indgreb, og byens spændende levn fra zarens tid er stort set uberørte. Gennem det 18. og 19. århundrede blev byen præget af europæiske arkitekter, hvilket kan ses i arkitekturens pomp, pragt og ordentlighed. Skt. Petersborgs indbyggerne er stadig meget stolte af deres by, som de til daglig kalder "Piter".

Pas på! Rusland og Skt. Petersborg er stærkt vanedannende. Hvis I først én gang har været på studierejse og har oplevet at sejle på kanalerne i den lyse sommernat, så er det næsten sikkert, at I vil vende tilbage. Velkommen til grupperejser til Rusland og Skt. Petersborg - ”Nordens Venedig”!
 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Kirsten Kallesøe
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV