Studierejser for friskoler


AlfA Travel er specialister i grupperejser, herunder også studierejser for friskoler. Er I en almindelig friskole, eller har I et tema såsom pædagogik, sprog, idræt eller kreativitet, så kan vi uanset hvad sammensætte den helt perfekte og fagligt inspirerende studietur for netop jeres friskole.

Studietur efter jeres friskoles fokus!

I kan finde inspiration i nogle af vores mest populære destinationer til højre herfor. Måske lokker eksotiske destinationer som Kina, USA eller Rusland? Vi kan også arrangere en aktiv studietur eller en klassisk skitur. Omdrejningspunktet for studieturen vil altid være, at eleverne kan få brugt et sprog i praksis, styrke fællesskabet og samtidig opleve den valgte destinations kultur og historie. Uanset hvad temaet for jeres friskoles studietur er, kan vi helt sikkert hjælpe med at sammensætte det helt rette til jer!

Friskole studietur med AlfA Travel

Vi har arrangeret rigtig mange studierejser gennem tiden. Vores erfaring betyder, at vi har en god fornemmelse for vores gruppers behov og ønsker, som vi altid bestræber os på at imødekomme. Ofte varierer indholdet og formålet med studieturen fra friskole til friskole, og derfor skræddersyr vi en rejse, som passer til netop JERES behov.

Brug for mere information?

Har I et helt specifikt ønske til jeres studietur, eller findes jeres rejseidé ikke på vores hjemmeside, så kontakt os endelig så vi kan hjælpe jer videre.
Ring på 8020 8870, send en mail til info@alfatravel.dk eller bestil allerede nu et tilbud nedenfor - det er uforpligtende!


Læs mere om vores: Grupperejser | StudierejserStudietur | Aktivrejser | Skirejser | Lejrskoler | Flodbådsrejser | Personalerejser | Firmarejser | Temarejser

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Heine Pedersen
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV