Studierejser og studieture for efterskoler


AlfA Travel er specialister i grupperejser, herunder også studierejser for efterskoler. Vores medarbejdere besidder en helt unik erfaring i forbindelse med planlægning af studieture, og vi sammensætter turens indhold efter hvad der passer bedst for den enkelte efterskoles ønsker og krav. Alt efter om I skal se fodboldkamp i Liverpool, udforske Tysklands historie eller se på kunst og arkitektur under varmere himmelstrøg, er vi gerne behjælpelige med at sammensætte jeres efterskolerejse. Kun jeres fantasi sætter grænsen.

Hvilken studietur skal jeres efterskole på?

I kan finde inspiration i vores top-10-liste over de mest populære destinationer til studieturen til højre herfor. Hvis jeres efterskole har et særligt tema, er der også mulighed for at sammensætte en tur der imødekommer dette - eksempelvis historie, social og sundhed, natur og geografi eller landbrug. Der er også mulighed for en klassisk skitur eller en aktiv studietur, og vi kan naturligvis også arrangere en studierejse til mere eksotiske destinationer, såsom Kina eller USA.

Studietur med AlfA Travel

Vi har arrangeret rigtig mange studierejser gennem tiden, og stiller høje krav til vores samarbejdspartnere. Vores erfaring betyder, at vi har en god fornemmelse for vores gruppers behov og ønsker, som vi altid bestræber os på at imødekomme. Ofte varierer indholdet og formålet med studierejsen fra efterskole til efterskole, og derfor tager vi udgangspunkt i netop jeres situation og skræddersyr en rejse, som passer til netop jeres behov. AlfA Travel er naturligvis registreret i Rejsegarantifonden og medlem af Danmarks Rejsebureauforening.

Vil du vide mere?

Vi håber vores hjemmeside kan hjælpe jer med at finde inspiration til jeres efterskoles studietur. Findes jeres rejseidé ikke på vores hjemmeside, eller har I spørgsmål til jeres muligheder, så kontakt os på 80 20 88 70. I kan også bestille et uforpligtende tilbud i formularen nedenfor. Vi håber på at kunne hjælpe med at sende jeres efterskoleklasse afsted på en uforglemmelig studietur.


Læs mere om vores: Grupperejser | StudierejserStudietur | Aktivrejser | Skirejser | Lejrskoler | Flodbådsrejser | Personalerejser | Firmarejser | Temarejser

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV