Kombirejse Rom / Napoli


Trænger den traditionelle studierejse til Rom til et lille pift, eller planlægger I at besøge Pompei og Vesuv, så overvej om en kombinationsrejse til Rom / Napoli kunne være noget for din gruppe. Sammensæt fx studieturen af 3 overnatninger i Rom og 2 i Napoli.

Kombinationsrejsens indhold

I Rom giver programmet næsten sig selv - I skal naturligvis opleve alle byens store højdepunkter såsom Colosseum, Palatinerhøjen, Forum Romanum og Peterskirken. Også anderledes aktiviteter som fx skattejagt rundt i Roms gader, foredrag med en dansk journalist i byen eller katakomberne er værd at lægge ind i programmet.

Efter de begivenhedsrige dage i Rom går turen i tog til Napoli, som er hovedstad i Campanien. Det er oplagt at bruge en dag i selve Napoli og besøge fx Nationalmuseet, domkirken, byens smalle hyggelige gader og Castel Nouvo. Har I interesse i at opleve charmerende Capri Pompei, Herculaneum eller Vesuv, så ligger det ikke langt fra Napoli, og det er oplagt at tage på udflugt ud af byen på jeres 2. dag.

Vil du høre mere om en kombirejse til Rom og Napoli?

Er du interesseret i et godt tilbud på en kombinationsrejse til Italien til din gruppe? Så kontakt os på 8020 8870 eller send en mail til info@alfatravel.dk. Du kan også bestille et uforpligtende tilbud herunder.

Din ekspert
Juliane Frederiksen Vad
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder :)

Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV