Studierejser


AlfA Travel arrangerer studierejser til udlandet for alle slags institutioner. Siden vores etablering i 1997 har uforglemmelige studierejser været vores fokus, og i dag befinder vi os blandt de bedste i branchen.

Hvert år arrangerer vi mere end 950 studierejser for blandt andet folkeskoler, gymnasier, efterskoler, ungdomsskoler, tekniske skoler, handelsskoler, videregående uddannelsesinstitutioner, lærergrupper samt private grupper.

Vi ved, at en studierejse ikke bare er en studierejse. Indhold og formål for den enkelte gruppes studierejse varierer meget, og derfor tilrettelægger vi den enkelte rejse ud fra hver gruppes specielle ønsker og krav.

Vi hjælper gerne med at sammensætte et spændende program for studierejsen, som sikrer at rejsen bliver en både faglig og social succes!

Studierejser med AlfA Travel - trygt, pålideligt og gennemført

Uddannelsesinstitutionernes studierejser er en vigtig del af uddannelsen, og planlægningen af studierejsen bør derfor være i de bedste hænder! Hos AlfA Travel har vi tilsammen mange års erfaring med at arrangere studierejser, og denne erfaring kommer vores grupper til gode – både i forbindelse med planlægning og afvikling af jeres studierejse.

For at kunne leve op til kravene til jeres studierejse, er den personlige kontakt med dig som gruppeleder altafgørende. Hos os er du ikke bare et "ordrenummer". Vi kender dig og din gruppe, idet du altid har den samme kontaktperson fra tilbud til hjemkomst. Hos AlfA Travel er alle studierejser i gode hænder fra start til slut. Vores vigtigste mål er at sikre, at vores kunder er tilfredse. Vi lægger stor vægt på, at vores rejsekonsulenter er lette at komme i kontakt med, at mails besvares hurtigst muligt og at de indgåede aftaler overholdes.

"Det har været intet mindre end en fantastisk tur! Jeg elsker at booke gennem jer, for så ved jeg, der er styr på tingene! Tusind tak for hjælpen gennem hele processen!"

Du kan læse flere af vores kundereferencer her.

Skal vi planlægge en studierejse for jer?

Vi vil meget gerne sammensætte et tilbud på en studierejse, baseret på jeres ønsker og budget. Kontakt os på 8020 8870, info@alfatravel.dk eller bestil et gratis tilbud nedenfor. Vi glæder os til at hjælpe!

 
Studierejser for gymnasier | Studierejser for efterskoler | Studierejser for friskoler | Studierejser til udlandet | Studierejser for unge
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder :)

Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV