Studierejser


AlfA Travel er ekspert i at arrangere grupperejser, herunder særligt studierejser for alle slags institutioner, skolerejser og lejrskoler i udlandet. Siden vores etablering i 1997 har uforglemmelige grupperejser været vores fokus, og i dag befinder vi os blandt de bedste.

Hvert år arrangerer vi mere end 950 grupperejser, og vi arbejder sammen med blandt andet folkeskoler, gymnasier, efterskoler, ungdomsskoler, tekniske skoler, handelsskoler, videregående uddannelsesinstitutioner, lærergrupper og private grupper. Derfor ved vi også, at en studietur ikke bare er en studietur. Indhold og formål for den enkelte gruppes studierejser og grupperejser varierer meget, og derfor tilrettelægger vi den enkelte studierejse ud fra hver gruppes specielle ønsker og krav. Vi hjælper også gerne med at sammensætte et program for studierejsen, som sikrer at rejsen bliver en både faglig og social succes!

Studierejser med AlfA Travel - trygt, pålideligt og gennemført

Uddannelsesinstitutionernes studierejser er en vigtig del af uddannelsen, og planlægningen af studierejser bør derfor være i de bedste hænder. Vores medarbejdere har stor erfaring med planlægning af studierejser. Hos AlfA Travel betyder "stor erfaring", at hele 10 af vores medarbejdere har arbejdet med at arrangere studierejser i mellem 10 og 25 år. Vores erfaring kommer vores grupper til gode – både i forbindelse med planlægning og afvikling af jeres studierejse. Vores rejsekonsulenter er jeres sparringspartner gennem hele planlægningen.

For at kunne leve op til kravene til jeres studierejse, lejrskole eller skolerejse, er den personlige kontakt med dig som gruppeleder altafgørende. Hos os er du ikke bare et "ordrenummer". Vi kender dig og din gruppe, idet du altid har den samme kontaktperson fra tilbud til hjemkomst. Hos AlfA Travel er alle studierejser i gode hænder fra start til slut.
Vores vigtigste mål er at sikre, at vores kunder er tilfredse. Vi lægger stor vægt på, at vores rejsekonsulenter er lette at komme i kontakt med, at mails besvares hurtigst muligt og at de indgåede aftaler overholdes. Du kan læse mere om vores kunders oplevelser med AlfA Travel her.

Kontakt os på 80 20 88 70 for yderligere information. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud på jeres næste studierejse.
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Tilmeld dig nyhedsbrevet og kom først i køen,
når vi udsender tilbud og gode nyheder.

Modtagere af nyhedsbrevet får  løbende inspirerede artikler, gode tips og tilbud. Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV