Studierejser Vilnius


Vilnius, Litauens hovedstad, er i dag en af de mest besøgte byer i Østeuropa. Det skyldes ikke kun dens mange seværdigheder og at det er et billigt rejsemål, men også den imødekommende befolkning, hvoraf mange taler engelsk.

Se også vores aktuelle temarejse til Vilnius, hvor I får et fagligt studieprogram med i prisen - LÆS MERE HER.

Litauen blev selvstændig i 1991, kom med i EU i 2005, og i 2015 fik landet indført euro’en, hvilket efter sigende har haft en ekstra stor betydning for væksten og det internationale udsyn. I dag har byen omkring 550.000 indbyggere. En studietur til Vilnius kan eventuelt kombineres med en rundrejse videre til hhv. Riga og Tallinn.

Studietur til Vilnius

Vilnius er spækket med imponerende arkitektur, bydele i rivende udvikling samt den gamle bydel, som er charmerende og interessant i sig selv. Særligt til studierejsen byder Vilnius på en meget spændende historie, mange gode museer og god og billig indkvartering. Dertil kommer, at flyvetiden fra hhv. Billund og København ligger på mellem 1½ - 2 timer, og at der kan tilbydes sjove og anderledes aktiviteter, der henvender sig til skoleklasser.

Vilnius seværdigheder

Der er masser af ting, I kan putte på programmet i Vilnius, på jeres studierejse. Særlig relevant er den gamle, historiske bydel samt byens mange kirker (der er 28 blot i midtbyen), I kan måske ligefrem tage på "kirkesafari". Det er også et must at besøge Uzupis, "Vilnius' Christiania". Uzupis erklærede sig selvstændigt i 1997, og i dag er kvarteret kendt som kunstnernes republik - antallet af gallerier, sjove butikker og caféer er meget større end i resten af Vilnius. Uzupis Republik har sin egen nationalsang, forfatning og præsident, og er et af de dyreste områder at bo i i Vilnius.

Kunne du tænke dig et tilpasset tilbud?

Vi laver gerne et 100% tilpasset tilbud til din gruppe, som er helt uforpligtende. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores studierejser til Vilnius, på 8020 8870.

Din ekspert
Lotte Ladefoged
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV