Studierejser Beograd


Beograd har været Serbiens hovedstad siden år 1403 og er en af de ældste byer i Europa, med en historie som er 7000 år gammel. Navnet betyder "Den Skønne Hvide By".

På en studietur til Beograd, vil I opleve en by med masser af puls, store brede boulevarder, smukke historiske bygninger, museer, grønne områder og de altid synlige sporvogne i bybilledet. Byen ligger på bredderne af floderne Sava og Donau, og er opdelt i det gamle Beograd og det nye.

Beograd er en overset perle, som turisterne endnu ikke har opdaget. Dette giver mulighed for en unik studietur, hvor I kan opleve Beograd, som den er nu: autentisk og uberørt. 

Studietur Beograd - Hotel og priser

Beograd har alt det, som andre storbyer tilbyder, blot til et langt lavere prisniveau, og du får rigtig meget for dine danske kroner på en studietur hertil. Læs mere om priserne på en studierejse til Beograd.
 
Når der skal findes indkvartering til jeres gruppe på studierejsen, tilbyder vi både hostel og hotel i Beograd i forskellige prislejer. Har I specieller ønsker til indkvartering, forsøger vi også gerne at finde noget der matcher dette. Se nærmere på vores hoteller i Beograd her.

Studietur Beograd - seværdigheder og oplevelser

Beograd har i gennem århundreder været mødested for forskellige kulturer og folkeslag. Det vil fremstå tydeligt for jer på jeres studierejse, hvis I besøger Kalemegdan, som er byens største park, og hjemsted for en lang række seværdigheder.
 
Beograds gamle fæstningsværk danner rammen for parken, herudover finder du statuer tilbage fra den romerske periode, samt et bredt udvalg af museer om serbisk historie og kultur. Kalemegdan bør være et obligatorisk stop, når du er på studietur i Beograd.

Trænger I til lidt afslaping midt i jeres fagprogram på studierejsen, er den kunstige sø Ada Ciganlija med 7 km bystrand et godt sted at tage hen. Det er byens absolut mest populære rekreative område, og her kan I nyde strand, vand, liv og stemning i liggestolene ved de små restaurationer.
 
Find mere inspiration til jeres fagprogram i Beograd her. Vi hjælper også gerne med at stykke et program sammen ud fra jeres ønsker til, hvad studieturen skal indeholde. 

Bestil et tilbud på en studierejse til Beograd

Kunne du tænke dig at høre mere om jeres muligheder for en studierejse til Beograd? Vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud, tilpasset jeres gruppes ønsker.

Kontakt os på 8020 8870 eller info@alfatravel.dk eller bestill et tilbud herunder.

Din ekspert
Juliane Frederiksen Vad
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV