Studierejser Bukarest


Vil I have en anderledes storbyoplevelse, hvor I får et indblik i en helt anden kultur og en anden historie, så er Bukarest et godt bud på et rejsemål til jeres studierejse.
 
Bukarest er en charmerende by med mange historiske bygninger, paladser og grønne pladser. Her løber I ikke tør for kulturelle oplevelser, som kan krydres med det livlige natteliv.

Studierejse i Bukarest - indkvartering og priser

Vi tilbyder forskellige former for indkvartering, når I er på studierejse i Bukarest. Der kan vælges 4 stjernet hotel eller hostel, men vi forsøger også gerne at finde indkvartering, der matcher, hvis I har andre ønsker. 
 
Se nærmere på vores vejledende priser for en studietur i Bukarest her. Det er også værd at have med i betragtning, at Bukarest er blandt de absolut billigste storbyer i Europa i forhold til leveomkostninger. 

Seværdigheder i Bukarest

Bukarest var tidligere kendt som "Østens Paris", og har siden kommunismens fald genvundet en del af sin tidligere prestige og er nu en moderne storby med masser at muligheder, når man er på studierejse hertil.
 
Når I skal se nærmere på byen er det oplagt at starte med de mange historiske seværdigheder, såsom den gamle bydel i Bukarest, et af de historiske museer, paladser eller klostre.
 
Rumænien er også hjemsted for den legendariske Grev Dracula, og I kan besøge ruinerne af Draculas residens; Old Princely Court eller tage en udflugt til Transylvanien i løbet af jeres studietur.
 
I kan finde inspiration til fagprogram i Bukarest her, eller fortæl os, hvad I har af ønsker til det sociale eller faglige indhold, så hjælper vi gerne med at planlægge og arrangere indholdet af jeres studietur. 

Bestil et gratis tilbud på en studierejse

Hvis du gerne vil vide mere, om jeres muligheder i forbindelse med en studietur til Bukarest, er du meget velkommen til at kontakte os på 8020 8870 eller bestille et uforpligtende tilbud herunder.

 
Din ekspert
Juliane Frederiksen Vad
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV