Studierejser Bukarest


Vil I have en anderledes storbyoplevelse, hvor I får et indblik i en helt anden kultur og en anden historie, så er Bukarest et godt bud på et rejsemål til en studierejse.
 
Bukarest er en charmerende by med mange historiske bygninger, paladser og grønne pladser. Her løber I ikke tør for kulturelle oplevelser, som kan krydres med det livlige natteliv.

Studierejse i Bukarest - indkvartering og priser

Vi tilbyder forskellige former for indkvartering for grupperejser i Bukarest. Der kan vælges 4 stjernet hotel eller hostel, men vi forsøger også gerne at finde indkvartering, der matcher jeres ønsker. 
 
Se nærmere på vores vejledende priser for en studietur i Bukarest her. Det er også værd at have med i betragtning, at Bukarest er blandt de absolut billigste storbyer i Europa i forhold til leveomkostninger. 

Seværdigheder i Bukarest

Bukarest var tidligere kendt som "Østens Paris", og har siden kommunismens fald genvundet en del af sin tidligere prestige og er nu en moderne storby med masser at muligheder.
 
Når I skal se nærmere på byen er det oplagt at starte med de mange historiske seværdigheder, såsom den gamle bydel i Bukarest, et af de historiske museer, paladser eller klostre
 
Rumænien er også hjemsted for den legendariske Grev Dracula, og man kan besøge ruinerne af Draculas residens; Old Princely Court eller tage en udflugt til Transylvanien.
 
I kan finde inspiration til studieprogram i Bukarest her, eller fortæl os, hvad I har af ønsker til det sociale eller faglige indhold, så hjælper vi gerne med at planlægge og arrangere indholdet af jeres ophold. 

Bestil et gratis tilbud på en studierejse til Bukarest

Hvis du gerne vil vide mere, om jeres muligheder i forbindelse med en studietur til Bukarest, er du meget velkommen til at kontakte os på 8020 8870 eller bestille et uforpligtende tilbud herunder.

 
Din ekspert
Louise Fog Kristensen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder :)

Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV