Studierejser Gdansk


Tag på studietur til Gdansk og oplev Polens smukkeste by med sine unikke gamle bygninger og den nymoderne arkitektur, som smelter sammen på helt fantastisk vis. 
 
Gdansk er et utroligt interessant mål for en studierejse, da her er mange muligheder for et interessant program med fokus på eksempeltvis historie, kultur, samfundsfag eller idræt.
 
På baggrund af sin strategisk vigtige placering ved østersøen, har Gdansk altid været ombejlet og genstand for store slag igennem de mere end 1000 år, som byen er gammel. Dette har resulteret i en fascinerende historie, I ikke bør snyde jer for at dykke ned i på jeres studietur. 
   

Studierejse Gdansk - Seværdigheder

Gdansk byder på utroligt mange spændende seværdigheder, som giver mulighed for et meget varieret fagligt program med plads til både seriøsitet og sjov. 
 
Byens opleves på bedste vis på en guidet byrundtur enten til fods eller på cykel, efterfulgt af besøg på nogle af de museer eller ved de seværdigheder, der specielt har jeres interesse. Har I brug for lidt adspredelse i studieturens faglige program eller for at udordre jer selv, er her også muligheder for de mere eventyrlystne, såsom skattejagt, rebbane eller klatring. Se mere om hvilke program muligheder, vi kan forslå jer på jeres studierejse her.
   

Studierejse Gdansk - Hoteller og priser

Når I er på skolerejse til Gdansk anbefaler vi specielt 2 centralt beliggende Hostels, nemlig Grand Hostel eller Zappio Hostel, der begge ligger tæt på den idyliske Motlawa flod i et område med mange restauranter og cafeer tæt på. Du kan læse mere om de 2 hostels her.
 
Der er naturligvis mange andre muligheder for indkvartering i Gdansk, og I er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis I har andre ønsker, så finder vi het sikker ud af det.
   

Vil du høre mere om studierejser til Gdansk?

Kontakt os på tlf: 8020 8870 og lad os få en snak om mulighederne i forbindelse med en studietur til Gdansk for jeres gruppe eller bestil et uforpligtende tilbud herunder: 
 
 
 
Din ekspert
Sandie Pedersen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV