Studierejser Færøerne


Isoleret og med flere hundrede kilometer til nærmeste nabo rejser Færøerne sig som en lille plet ude i Atlanterhavet - et lille land, bestående af 18 øer, som er kendetegnet af rå natur og stolte traditioner. Færøerne ligger blot 2 timers flyvetur fra Danmark, så det er en oplagt destination til en anderledes studierejse, som med garanti byder på uforglemmelige og unikke oplevelser!

Færøerne - en anderledes studierejse

Når man træder ud af flyet på Færøerne, føles det som om, at man træder hundredvis af år tilbage i tiden. Rundt på øerne findes stenudhuse, bådehuse og ruiner af små huse, hvor folk gemte sig for sørøvere i gamle dage. Landskaberne er åbne og rå, og der er fugle og får i massevis. Det er uden tvivl primært naturen man kommer til Færøerne for at opleve. Men landet har også en fantastisk kulturarv, og der findes mange specielle traditioner. Der er med andre ord masser at se og lave på Færøerne, og det er let at komme rundt på alle øerne og opleve lidt af det hele. Læs lidt sjove facts om Færøerne.

Torshavn - Færøernes interessante hovedstad

Den største ø på Færøerne er Streymoy, og her ligger hovedstaden Thorshavn. Ca. 20.000 af de i alt 50.000 indbyggere på Færøerne bor i Thorshavn. I dag har byen forvandlet sig til en moderne minimetropol med kunst og spillesteder, restauranter, caféer og butikker.

Der er mange muligheder for indkvartering på Færøerne, fx i naturen, spejderhytter, vandrehjem og hoteller. Derudover er der masser af aktiviteter i naturen, både på land og til vands, og det er altid muligt at lave noget uanset vejret; hvis det er dårligt vejr på den ene side af fjeldet, er det som regel godt på den anden. Se vores forslag til faglige aktiviteter på Færøerne.

Er en studietur til Færøerne noget for jer?

Har du spørgsmål til vores grupperejser til Færøerne, er du meget velkommen til at kontakte os på 8020 8870. Ellers kan du bestille et gratis tilbud herunder.
 
Din ekspert
Heine Pedersen
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV