Studierejser Tolo


Drømmer I om at komme på en studietur til Grækenland, hvor I kan kombinere de mange spændende historiske og kulturelle oplevelser med den smukke grælske natur og det skønne strandliv, så er en studierejse til Tolo i Peloponnes et godt valg.

Peloponnes er beliggende i den sydligste del af det græske fastland, kun forbundet ved den smalle tange ved Korinth. Den charmerende og hyggelige græske by Tolo ligger ved vandet, og er indbegrebet af det autentiske, græske ferieliv. Byen er bygget op ad en lille bjergskråning og har derfor en helt fantastisk udsigt over hele bugten. Hver morgen sejler fiskerne ud fra den lokale havn for at fange dagens fisk til de lokale tavernaer. 

Seværdigheder på studieturen til Peloppones

I sig selv byder Tolo på masser af oplevelser, og blot ti kilometer fra Tolo ligger Grækenlands gamle hovedstad, Nafplio, som bestemt også er et besøg værd! Der er også rig mulighed for at lave ture til eks. mykenske borge i Mykene og Epidauros med helligdommen for Asklepios samt det bedst bevarede amfiteater i Grækenland - Epidaurus.
 
I kan ligeledes tage på dagstur til Pylos, hvor I kan besøge Messene på vejen hertil, en by der blev anlagt omkring 370 f.Kr. for at svække spartanernes magt. Pylos er kendt for Nestors palads, et mykensk herskersæde uden tykke mure. Pylos kan kombineres med et besøg ved Olympia, hvor oldtidens olympiske lege fandt sted.
 
Fra Tolo er der mulighed for at sejle ud til de nærtliggende øer, her kan I evt. snorkle eller gå på opdagelse på de isolerede øer. Der er også mulighed for at dyrke vandsport så som Stand Up padling, vandcykler eller kajak. I kan ligeledes leje cykler og besøge små lokale byer eller evt. besøge en appelsin farm.
 
Læs mere om seværdigheder og udflugter i Tolo og Peloponnes her

Hoteller - studierejse Tolo

Der er mange skønne indkvarteringsmuligheder i Tolo, når I er på studierejse hertil. Vi har udvalgt 2 hoteller som giver utroligt meget værdi for pengene, idet de er beliggende henholdvis lige ved vandet og på en bjergskråning med en skøn udsigt over vandet.
 
Læs mere om hotellerne her eller kontakt os, hvis I har andre ønsker til indkvarteringen på jeres studietur, så finder vi også ud af det. 

Bestil et uforpligtende tilbud på en studierejse til Tolo

Vil du gerne vide mere om mulighederne i forbindelse med en studierejse til Tolo, kan du kontakte os på telefon  8020 8870. Se vores vejledende priser for en studierejse til Tolo eller bestil et uforpligtende tilbud herunder, som bliver skræddersyet præcis til jeres gruppe. 
 
Din ekspert
Louise Fog Kristensen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV