Studierejser Sofia


Sofia er en af Europas ældste byer, der i dag er præget af en blanding af fortidens og nutidens arkitektur på en helt bemærkelsesværdig måde. Den bulgarske hovedstad byder på et væld af lærerige og kulturelle oplevelser, som er ideelle at udforske på en studierejse.
 
Byen er præget af en enorm mangfoldighed, når det gælder kultur og historie, og du kan se synagoger, minareter og kirker side om side, som et sympatisk billede på religiøs tolerance.

Studietur Sofia - Hoteller og priser

Prisniveauet i Bulgarien gør det til et fristende rejsemål for en studierejse. Priserne på cafeer og restauranter er overraskende lave, ligesom der selv på et moderat rejsebudget vil være plads til lidt shopping her. Kig nærmere på vores vejledende priser på studieturen til Sofia her.
 
Overnatning på studieturen i Sofia vil ikke være et problem, der er mange muligheder, og du kan se et udpluk af de hoteller, vi tilbyder i Sofia her. Har I andre ønsker til indkvarteringen på jeres studierejse, så undersøger vi gerne mulighederne for at finde en løsning, der passer jeres gruppe. 

Studietur Sofia - Seværdigheder

Den mest populære seværdighed, I bør besøge på jeres studierejse, er Alexander Nevski Katedralen, som har kæmpe hvælvinger og buer dækket med guld. Øvrige historiske seværdigheder, der er oplagte at udforske på en studietur, er blandt andet; Boyana kirken fra det 10. århundrede, Byzantine Church of St. Sofia, St. George Rotunda, som er det ældste monument opført i 4. århundrede før Kristus samt Den Russiske kirke St. Nikolay.
 
Vil I mærke autentisk Bulgarsk folkeliv på studieturen, er den store centrale markedshal Halite et godt bud. Her sælges alt lige fra mad, tøj, musik til elektronisk isenkram hos masser af købmænd og kræmmere. 
 
Vi hjælper jer gerne med at sammensætte det perfekte program for jeres studierejse i Sofia, kig nærmere på hvilke forslag vi har til fagligt program her

Bestil et tilbud på en studierejse til Sofia

Kunne du tænke dig at høre mere om jeres muligheder i forbindelse med en studierejse til Sofia? Vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud, tilpasset jeres ønsker.

Kontakt os på 8020 8870 eller info@alfatravel.dk eller bestill et tilbud herunder.

Din ekspert
Juliane Frederiksen Vad
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV