Studierejser Litauen


Litauen ligger som det sydligste af de baltiske lande. Det er det største af de tre, både areal- og befolkningsmæssigt, og har omkring 2,8 millioner indbyggere. Det er et frodigt og naturskønt land, med en del floder og småøer.

Det russiske og østeuropæiske køkken dominerer på spisestederne, og man kan derfor få kød- og kartoffelretter, fisk og supper stort set alle steder. I de større byer er det intet problem at finde en café latte, internationale restauranter og masser af shopping.

Studietur til Litauen

Det er naturligvis mest oplagt at lade studierejsen gå til en af Litauens største byer, som eksempelvis hovedstaden VilniusEn studietur til Vilnius kan eventuelt kombineres med en rundrejse videre til hhv. Riga og Tallinn.

Litauens historie

Siden slutningen af 1700-tallet var størstedelen af Litauen en del af Rusland. I 1919 blev landet uafhængigt, og var det frem til 1940, hvor det blev besat af sovjetiske tropper. Gennem hele denne periode var der kraftig modstand og megen guerillavirksomhed mod besættelsesmagten. I 1991 opnåede Litauen uafhængighed igen, efter mere end et års åben konflikt med Moskva. Umiddelbart herefter blev Litauen anerkendt som en suveræn stat og blev samme år også medlem af FN. I dag er Litauen medlem af EU og NATO samt en del af eurozonen.

Vil du høre mere om vores studierejser til Litauen?

Vi skræddersyr altid vores studierejser. Har I et særligt tema eller fagfokus, I gerne vil opfylde på en studietur til Litauen, så tøv ikke med at kontakte os og hør mere om jeres muligheder. Ring på 8020 8870, skriv til info@alfatravel.dk eller bestil et uforpligtende tilbud herunder.
 
Din ekspert
Lotte Ladefoged
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV