Studierejser Letland


Letland, der sammen med Estland og Litauen udgør de baltiske lande, erklærede sig selvstændigt fra Rusland i 1920. Efter Sovjetunionens opløsning i 1991 har landet tiltrukket europæiske turister i massevis, og fremstår i dag som et yderst interessant rejsemål af flere grunde.

På en rejse i Letland opdager I kontrasterne mellem by og land - mellem rig og fattig. På landet arbejdes der eksempelvis mange steder med maskiner fra tiden, hvor bedstefar var barn, mens de større byer samtidig undergår en rivende udvikling og modernisering. Når man går gennem storbyernes gader er det dog stadig brostensbelagte stræder og middelalderbygninger der dominerer gadebilledet. I Letland får I historie og kultur for alle pengene.

Studierejse til Letland

Vi laver rejser til flere destinationer i Letland pr. forespørgsel. Læs eksempelvis mere om vores STUDIEREJSER TIL RIGA.
 
Riga, der er Letlands hovedstad, er den største by i de baltiske stater. Byen byder på mange historiske seværdigheder samt gode muligheder for et interessant og anderledes program undervejs på rejsen. I Riga får I på studierejsen en god blanding af fortid og nutid, øst og vest.

Fandt du hvad du søgte?

Vi tilpasser altid vores rejser efter den enkelte gruppes ønsker. Fandt du ikke, hvad du søgte, her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Vi kan derimod sandsynligvis lave lige det, du har i tankerne. Ring på tlf. 80 20 88 70 eller skriv en mail til info@alfatravel.dk, og få en snak om jeres muligheder.
 
Din ekspert
Lotte Ladefoged
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV