Studierejser Finland


Finland har en enestående natur og kaldes de tusind søers land - hvilket er en underdrivelse, eftersom der er mere end 200.000 søer i landet. Ud af landets knap 5,5 millioner indbyggere bor lidt over 1 million i og omkring hovedstaden Helsinki. Derudover kender de fleste nok Mumitroldene og Nokia, men er måske ikke klar over at begge dele stammer fra Finland - ligesom saunakulturen i øvrigt også gør.
 
Finland er et lidt overset, men meget spændende rejsemål at vælge som studierejse. Særligt i 2017...

Finland 100 år

I 2017 er Finland af Lonely Planet blevet udnævnt som det tredjebedste land at besøge i 2017. Æren skyldes blandt andet den fantastiske natur, men særligt at landet i 2017 fejrer 100 år som selvstændig nation. Under den russiske revolution i 1917 proklamerede Finland sig selvstændig den 6. december. Det er oplagt at tage på studierejse til Finland i 2017, da der hele året udbydes et væld af begivenheder og oplevelser i forbindelse med fejringen. Læs evt. mere om Finland 100 programmet HER.
 
Både kunstmuseet Ateneum, Nationalmuseet og Finlandia Hall har særlige udstillinger om Finland 100 år. Kombiner fx faget historie med en studierejse til Finland, eller tag blot hertil for at opleve den særlige og stolte stemning der vil være i landet i hele 2017.
 
Oplev fx Finlands jubilæum med base i Helsinki - læs mere om vores studierejser til Helsinki.

Fandt du det du søgte?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Vi sammensætter også gerne et tilbud til din gruppe baseret på jeres ønsker - det er helt gratis og uforpligtende. Ring på tlf. 8020 8870 eller skriv til info@alfatravel.dk.
 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Hanne Troelsgaard
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder :)

Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV