Studierejser Malta - Sliema


Sliema er efter maltesiske forhold en storby med lidt over 15.000 indbyggere. Byen ligger på Maltas østkyst og har en dejlig lang strandpromenade og klippekyst. Sliema er et optimalte udgangspunkt for studieturen til Malta.
 
I forbindelse med studierejser til Sliema er der rigtig gode muligheder for at sammensætte et spændende fagligt program. Søg inspiration i vores forslag til studiebesøg på Malta. Grupperne indkvarteres på rigtig gode hoteller i byen Sliema - ofte op til 4 stjerne og central beliggenhed. Vi har kontakter til flere typer indkvartering, og vi kan imødekomme de fleste gruppers behov. Se eksempler på vores hoteller på Malta og læs mere om vores vejledende priser.

Ønsker du at høre mere om en studietur eller studierejse til Malta, så er du velkommen til at kontakte os på GRATIS-nummeret 80 20 88 70. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på jeres grupperejse, skolerejse eller studierejse.

Om grupperejser til Malta - Sliema

Sliema er indbegrebet af det moderne Malta. Her findes, de gode indkvarteringssteder og et bredt udvalg af af butikker og restauranter. Sliema betyder "fred" på maltesisk, og førhen var Sliema bare et roligt fiskerleje. Når I på studieturen vælger at indkvartere jer i Sliema, får man en god base for at udforske øen. Sliema ligger lige overfor Valletta, kun adskilt af Marsamxett bugten og det betyder, at I nemt og hurtigt har mulighed for at opleve den mere historisk betydningsfulde by, Valletta.

 
Din ekspert
Christian Skadkjær
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV