Studierejser Kangerlussuaq


Leder I efter en studierejse med fokus på anderledes, autentiske aktiviteter og enestående naturoplevelser? Så overvej Kangerlussuaq på Grønland!

Studierejse til Kangerlussuaq

Kangerlussuaq er den oplagte destination til en studierejse på Grønland. Kangerlussuaq har bl.a. den eneste direkte vej til indlandsisen, og udgør generelt en perfekt base til studierejsen i Grønland. Herfra venter jer en rejse ind i en enestående verden af imponerende natur, vilde dyr og unikke eventyr, med overskuelig rejsetid til diverse must sees.

Unik natur og enestående oplevelser på grupperejsen

Det kan blive svært at prioritere oplevelserne, fordi de står i kø - den ene mere enestående end den anden... De fleste har set fantastiske billeder af det grønlandske nordlys, der spejler sig i grønne og blå farver på himlen i det imponerende polarland. Tænk at opleve nordlyset på egen hånd? Eller hvad med at opleve suset på en hundeslæde, se midnatssolen danse på isfjorden eller vandre i øde områder blandt stejle fjelde?

På visse tidspunkter af året er der også mulighed for at se den imponerende grønlandshval, som kan blive op til 250 år gammel, 18 meter lang og veje op til 100 ton. Der findes i alt 15 hvalarter ved Grønlands kyster og i fjordene, og at se hvalerne i disse omgivelser er en helt speciel oplevelse. Moskusokserne, som der findes omkring 4.000 af omkring Kangerlussuaq, må også på prioriteringslisten. Og sidst men ikke mindst venter der jer store oplevelser ved Russel Gletscheren, i Diskobugten eller til såkaldt kaffemik hos en lokal, grønlandsk familie. Se forslag til programpunkter.

Forslag til rejseplan i Kangerlussuaq

Overvejer I en grønlandsrejse? Lad jer inspirere af vores forslag til et rejseprogram, hvor I kommer til at opleve Grønland som samfund og den imponerende natur. Husk! Rejsen tilpasses jeres gruppe, hvis I har andre ønsker, end det der står i programmet.

Tilknyttet fil:    Studierejse Grønland (453 Kb)

Kontakt os

Er I allerede på vej til Kangerlussuaq i tankerne? Kontakt os og hør om jeres muligheder! Ring på tlf. 8020 8870 eller skriv til info@alfatravel.dk.

Du kan også bestille et uforpligtende tilbud på jeres studierejse via formularen nedenfor, så vender vi hurtigst muligt tilbage.
 
Din ekspert
Juliane Frederiksen Vad
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV