Studierejser Grønland


Grønland består af mere end 100 mindre øer, men kan samlet set betegne sig som "verdens største ø". Samtidig er Grønland verdens eneste område der er dækket af is uden for Antarktis - hele 3/4 af øen er dækket af is. Større byer på Grønland er Sisimiut, Ilulissat og naturligvis hovedstaden Nuuk, men særligt Kangerlussuaq er et populært valg til en studierejse.

Grupperejse til Grønland - stolthed og stærke traditioner!

Geografisk hører Grønland til det nordamerikanske kontinent, mens det geopolitisk hører til Europa, idet det er et selvstyrende land indenfor Kongeriget Danmark. Landet har verdens laveste befolkningstæthed, med en befolkning på ca. 56.000 indbyggere. Grønlænderne er et folk der er stolte af deres kultur og land, og som holder fast i de gamle traditioner. En stærk tradition er fx det såkaldte kaffemik, hvor grønlænderne holder "åbent hus" - her bliver der disket op med middag og overdådige kageborde, og så kommer både familie, venner og fremmede på besøg. Det grønlandske folk er således meget åbne og imødekommende og fortæller gerne deres historier. På studierejsen kan I også få mulighed for at komme til kaffemik hos en lokal familie. Læs mere her.

Om sommeren bliver der sjældent over 10-15 °C, mens vintermånederne har temperaturerne der ofte når ned under −50 °C. Af denne grund kan rejsetidspunktet for studierejsen også have betydning for, hvilke muligheder I har for oplevelser undervejs på rejsen. Dette kan vi fortælle jer meget mere om - ring og hør nærmere!

Kontakt os

Vi tilpasser altid studierejsen efter den enkelte gruppe, og fandt du ikke hvad du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det.

Har du spørgsmål til grupperejser til Grønland eller vores rejser generelt, så kontakt os på tlf. 8020 8870 eller skriv til info@alfatravel.dk. Du kan også bestille et gratis tilbud til jeres gruppe nedenfor.

Din ekspert
Juliane Frederiksen Vad
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV