Studierejser Bosnien-Hercegovina


Bosnien-Hercegovina er en tidligere republik i det gamle Jugoslavien. I dag bor der omkring 4.6 millioner mennesker i landet, og heraf lidt under 200.000 i hovedstaden Sarajevo. Bosnien-Hercegovinas historie med massedrab og etnisk udrensning er brutal, men spændende at udforske på en studierejse. Tag på studietur til landet, der er et af de mest spændende rejsemål i Europa når det kommer til kultur og historie!

Studietur Bosnien-Hercegovina

På en studietur i Bosnien-Hercegovina mødes man af et spændende miks af bosnisk, kroatisk, muslimsk, serbisk, og kristen kultur, arkitektur og sprog. Det er særlig oplagt at besøge den moderne storby Sarajevo, hvorfra det også er muligt at tage på flere spændende ture fra - fx til byen Mostar eller til Srebrenica.

Bosnien er desuden et utroligt naturskønt land med bjerge, floder og vandfald. Tag fx sydpå og oplev landets største vandfald, Kravice, som bestemt er et besøg værd. Vil man have lidt action ind i programmet, kan man også opleve den skønne natur fra vandet - riverrafting er blevet en yderst populær sportsgren i landet de senere år.

Krigens spor i Bosnien-Hercegovina

Går man gennem gaderne i Sarajevo, kommer man bl.a. til gaden, hvor Ærkehertug Franz Ferdinand blev skudt i 1914. En handling som eftersigende blev indirekte årsag til starten på første verdenskrig. Derudover var landet gennem løsrivelsen fra Jugoslavien i starten af 1990'erne. Der er i dag stadig masser af fysiske skudhuller i hjem og ramponerede bygninger, der står tilbage herefter. Man kan med andre ord ikke undgå, at få følelsen af at man går lige midt i Europas historie, når man vandrer gennem gaderne.

Fandt du hvad du søgte?

Vi skræddersyr altid vores studierejser. Har I specielle ønsker til studierejsen i Bosnien-Hercegovina, så tøv ikke med at kontakte os og hør om jeres muligheder. Ring på 8020 8870, skriv til info@alfatravel.dk eller bestil et uforpligtende tilbud herunder.
 
Din ekspert
Juliane Frederiksen Vad
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV