Studierejser Alicante


Lad studieturen gå til Alicante. Byen kan andet end at lokke med sol, strand, saltsøer, spa-behandlinger og saftige appelsiner. Det indbydende hav er helt sikkert byens livsnerve, men over byen på en høj klippe troner fx den historiske og fascinerende arabiske borg, Santa Bárbara, som i århundreder fungerede som forsvar af byens havn. Borgen er, blandt mange andre seværdigheder, et besøg værd - særligt hvis I rejser med faget historie!

Alicante studierejse - indkvartering, program og priser

Vi tilbyder indkvartering for enhver smag på flere forskellige hoteller og hostels i Alicante. Finder du ikke noget, der passer til din gruppe, så kontakt os og vi undersøger andre muligheder. Det kan også være en hjælp at orientere dig i vores vejledende priser på studieturen til Alicante, men husk, at vi altid skræddersyr rejsen efter jeres budget. Vi hjælper desuden gerne med at arrangere at spændende fagligt program på til jeres studierejse - læs lidt mere om mulighederne herunder.

Alicante seværdigheder - indhold til jeres studierejse

Alicante byder i sig selv på masser af spændende seværdigheder, men der ligger også mange interessante og hyggelige byer omkring Alicante. Det er oplagt at tage en eller to udflugter med bus ud af byen - prisen på en studierejse til Alicante betyder, at de fleste grupper har plads til dette i deres rejsebudget. Tag fx til en af Europas største palmeskove, Elx, som blev plantet af araberne med sindrige vandings- og overrislingssystemer. Elx rummer også et arkæologisk museum med fund fra bl.a. Romerriget. I selve Alicante by er det værd at få lidt kulturelle oplevelser på byens spændende museer; MUBAG i det gamle adelspalads byder på romantisk kunst, mens MACA byder på moderne kunst af fx Picasso, Dalí og Miró. I det lille Monasterio De La Santa Faz finder I Vernicas svededug - én af 3 svededuge i verden.

Bestil et gratis tilbud på en studierejse til Alicante

Er du interesseret i at høre mere om jeres muligheder for en studietur til Alicante, er du meget velkommen til at kontakte os på 8020 8870 eller bestille et tilbud herunder.

Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV