Studierejser Alicante


Lad studieturen gå til Alicante. Byen er mest kendt, som ferieparadis om sommeren, men er ikke kun sol og strand! Havet er byens livsnerve, men over byen troner den historiske og fascinerende arabiske borg Santa Bárbara på en høj klippe. Borgen fungerede i århundreder som forsvar af byens havn. I historisk perspektiv er også et besøg også Marc - det arkæologiske museum og ruinbyen Lucentum interessant på studieturen.  

Der ligger masser af spændende og hyggeligt byer omkring Alicante og det er oplagt at tage en eller to udflugter med bus ud af byen. Priserne på studierejser til Alicante betyder, at de fleste grupper har plads til dette i deres rejsebudget. Tag fx til en af Europas største palmeskove Elx, som blev plantet af araberne med sindrige vandings- og overrislingssystemer. Det er også oplagt at besøge det arkæologiske museum i Elx med fund fra bla. Romerriget. 

Vi tilbyder indkvartering på flere forskellige hoteller i Alicante. Planlægger I at rejse til Alicante på studietur så se vores vejledende priser her. Som nævnt, er der masser af spændende muligheder for at arrangere at spændende fagligt program på studierejsen til Alicante. Vi hjælper gerne med at planlægge og arrangere jeres studieprogram. Kontakt vores rejseeksperter på 80 20 88 70, hvis I har spørgsmål til jeres studierejse. 

Om grupperejser til Alicante

En studietur til Alicante kan også byde på kulturelle oplevelser på byens spændende museer. MUBAG i det gamle adelspalads byder på romantisk kunst mens MACA byder på moderne kunst af kunstnere som Picasso, Dalí og Miró. I det lille Monasterio De La Santa Faz finder I Vernicas svededug - én af 3 svededuge i verden. Bestil jeres tilbud på studierejsen til Alicante idag.

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder :)

Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV