Studierejser Tyskland


Tyskland er et af danskernes foretrukne rejsemål, og det gælder også i forbindelse med studierejser og grupperejser. Især Berlin, Munchen og Hamborg er meget brugte studierejsemål.
 
Tyskland er det land i EU, som har den største befolkning, og derfor er landets betydning for Europa også helt indiskutabel. Landet har en særdeles veludviklet industriel sektor, hvor blandt andet biler, elektronik, kommunikationsudstyr, lægemidler og kemikaler spiller en væsentlig rolle. Nogle af verdens største virksomheder har hjemme i Tyskland, og det er derfor oplagt at lade et virksomhedsbesøg være en del af studierejsen.
 
Tyskland har endvidere en helt unik og spændende historie. Ikke mindst landets rolle i og omkring 2. Verdenskrig og efterkrigstiden er spændende og meget vedkommende.

Også kulturelt har Tyskland masser af store personligheder at byde på. Indenfor det musikalske område har landet fostret blandt andet Johann Sebastian Bach og Ludwig van Beethoven. Tysklands enorme kulturarv omfatter ligeledes værker af filosofferne og skribenterne Luther, Goethe, Schiller, Nietzsche, Kant, Brecht og Thomas Mann.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vore rejser efter gruppernes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Der er rigtig gode chancer for, at vi kan lave lige det, du har i tankerne. Ring gratis på 80 20 88 70 eller skriv en mail til info@alfatravel.dk.

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Tommy Iversen
Nyheder
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV