Studierejse til Toscana/Montecatini Terme


Toscana regionen, i den nordlige del af det centrale Italien, anses for at være et af Italiens skønneste områder. Det er oplagt at besøge regionens hovedstad, på en studierejse til Firenze.

Men hvad med at vælge en anderledes vinkel og sætte lidt adventure på programmet? Mellem Firenze og Pisa ligger den hyggelige by Montecatini Terme, og her findes de helt perfekte rammer til en aktiv studierejse.

Adventure i Toscana

Montecatini Terme og omegn er et mekka af adventure muligheder. Tag på trekking ture i den skønne toscanske natur, prøv "Canyoning", som er en oplevelse I sent vil glemme! Eller "Coastering", som foregår på de stejle og stenede toscanske kystlinjer omkring Livorno. Coastering er en spændende blanding af klatring, svømning og for de der tør, udspring fra klipperne direkte ned i Middelhavet. Se flere muligheder for aktiviteter i Montecatini Terme.

Studietur til Montecatini Terme

Ønsker I ikke at et aktivt program skal være en del af eller fylde særlig meget af jeres studietur til Toscana, så er der masser af andre muligheder. Montecatini Terme er fx særlig kendt for sine termalbade og sin hyggelige gamle bydel Montecatini Alto, den oprindelige middelalderby. Brug nogle timer i den nyere bydel først, og tag derefter den over 100 år gamle kabelbane "Funicolare" op til Montecatini Alto (som ligger ca. 300 meter over den nyere bydel). I Montecatini Terme kan I blandt andet tage til byens centrale plads, Piazza Guiseppe Giusti, besøge den gamle borg Fortezza della Rocca samt apostlen Peters kirke med museum.

Vil du have et gratis tilbud?

Få et tilbud på en studietur til Montecatini Terme i Toscana. Kom med jeres ønsker til, hvor meget den aktive del skal fylde, hvad I ellers ønsker at opleve m.m., så sammensætter vi et forslag - det er ganske uforpligtende.

Ring endelig hvis du har spørgsmål - på 80208870. Få et gratis tilbud ved at benytte formularen herunder.
 
Din ekspert
Juliane Frederiksen Vad
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV