Studierejser Kina


Tag på studierejse til Kina - verdens mest folkerige land... Efter en meget kraftig vækst siden 1990´erne, var Kina i 2012 verdens 2. største økonomi og stadig en af dem, som vokser mest. Mange grupper arrangerer af samme grund besøg på en af Kinas driftige virksomheder. Kulturelt er Kina meget forskelligt fra Danmark, og det er i sig selv spændende at opleve landets religion, arkitektur, gastronomi, teatre og hverdagsliv.
 
På studierejser til Kina er det også oplagt at dykke ned i Kinas spændende historie og herunder de skiftende dynastier. Landets nyere historie har også været turbulent og været præget af flere konflikter. Politisk er Kina endvidere et af de få lande, som officielt bekender sig til kommunismen.
 
På studieture og skolerejser til Kina får I rigtig meget valuta for pengene. Guidede sightseeingture, skolebesøg og udflugter kan laves til meget fornuftige penge. Vores største rejsemål i forbindelse med skolerejser til Kina er Beijing og Shanghai - men hvorfor ikke kombinere det bedste fra de to byer? Se vores forslag til en kombinationsrejse her.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vore rejser efter gruppernes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Kontakt os idag for en snak om mulighederne. Ring gratis på 80 20 88 70 eller skriv en mail til info@alfatravel.dk.

 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Heine Pedersen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV