Studierejser Holland


Holland er et spændende rejsemål i forbindelse med studierejser. Landet har en samlet befolkning på 16.5 mio. mennesker og et areal på kun 41.500 km2, hvilket gør landet til et af de tættest befolkede i Europa og i verden. I forbindelse med studierejser til Holland er det oplagt at besøge en af de større byer som fx Amsterdam, Rotterdam eller Haag, hvor regeringen har hjemme.

Anderledes kultur tæt på Danmark

Hollænderne er i øvrigt kendte for deres kreativitet, åbensindethed og pragmatiske tilgang til mange ting. De har blandt andet en afslappet holdning til emner som aktiv dødshjælp og "bløde stoffer". Det er særdeles interessant at opleve en europæisk kultur, som adskiller sig så meget fra den danske, og som dog alligevel ligner vores på mange måder.

Forskellige vinkler af Holland på studierejsen

Vand dominerer det hollandske landskab og hele 26% af Holland ligger under havets overflade, og gennem tiden er der opbygget et stort system af dæmninger og diger. Derfor er det også oplagt at opleve Holland fra vandsiden. Hvis I ønsker en anderledes og meget social oplevelse, er det værd at kigge nærmere på vores rejser med Flodbåd i Holland.
 
Holland har en åben økonomi og en stor samhandel med specielt de nærmeste naboer Frankrig, Belgien og Tyskland. Holland er også et af de oprindelige medlemmer af EU samarbejdet og huser også enkelte af EUs instutioner.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vores rejser efter den enkelte gruppes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Kontakt os på 8020 8870 eller skriv til info@alfatravel.dk. Du kan også bestille et tilbud herunder - det er uforpligtende!

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Tommy Iversen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV