Studierejser Grækenland


Grækenlands glorværdige historie er noget af dét, landet er allermest kendt for, og det er også dét der ofte er eftersøgt på studierejsen til landet.

Oldtidens Grækenland regnes for at have været et af de vigtigste bidrag til den vestlige civilisation og kultur. Blandt andet har grækerne haft stor indflydelse på demokratibegrebet, uddannelse, filosofi, videnskab, sprog og kunst. Alene af historiske grunde er det oplagt at besøge Grækenland!

Oplevelser på studierejsen i Grækenland

Grækenland byder på spændende storbyer, men i høj grad også på en spændende og interessant natur og geografi. Klimamæssigt ligger landet i middelhavsklima med både bjerge og sletter.
 
Den græske madkultur har efterhånden vundet indpas flere steder i Europa, men har faktisk ikke ændret sig ret meget siden det oldgræske og byzantinske køkken. På studierejser til Grækenland er det oplagt at udforske nogle af middelhavsområdets traditionelle spiser.
Det mest klassiske rejsemål for studierejser i Grækenland er Athen, men der er også spændende muligheder på nogle af øerne - læs fx mere om vores studierejser Kreta.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vores rejser efter den enkelte gruppes ønske, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Kontakt os på 8020 8870 eller skriv til info@alfatravel.dk. Du kan også bestille et tilbud herunder - det er uforpligtende!
 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Louise Fog Kristensen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV