Sprogrejser - Rom


På en sprogrejse forbedrer eleverne deres færdigheder for det italienske, og kommer samtidig helt tæt på en fremmed kultur. AlfA Travel arrangerer sprogrejser til Rom i samarbejde med HowJdo Sprogrejser - et sprogrejsebureau med kvalitetsstemplede sprogskoler verden over.

Sprogskole i Rom

Rom er et godt udgangspunkt for en spændende sprogrejse, da der er mulighed for både at lære eller forbedre dit italienske samt opleve en masse vigtige seværdigheder. På sprogrejse i Rom kommer du til at følge et kursusforløb på sprogskolen Dilit International House. Læs mere om skolen her.

Sprogkursus i Rom

Italiensk almen - morgen (20 lektioner/uge)
På dette almene italienskkursus bliver eleverme undervist i at tale, lytte og læse italiensk, hvilket sikrer en dynamisk og varieret undervisning. Italiensk er det eneste sprog, der tales i klassen. Den første dag af dit sprogkursus, vil du gennemgå en simpel sprogtest. Dette gøres for at dit niveau kan bestemmes, således at undervisningen kan tilpasses elevens behov. Der er 20 lektioner per uge fra mandag til fredag.

Antal lektioner per uge: 20
Min. alder: 16
Niveau: Begynder – rutineret
Kursusmateriale: Inkluderet
Startdato: Hver mandag

Der er også mulighed for at arrangere et kortere kursus med 3 kursusdage og 12 lektioner. Se vores vejledende priser her.

Om sprogrejser til Rom

Rom er hovedstad i Italien, og landets største og mest befolkningsrige by med mere end 2,7 millioner indbyggere. Byen ligger i den centralvestlige del af den italienske halvø. Rom blev grundlagt i 753 f.Kr, og er i dag en moderne og kosmopolitisk by med stor kulturel og politisk betydning. Roms tidlige indbyggere efterlod en guldgrube af arkitektoniske mesterværker, herunder Colosseum.

I Rom ligger også Vatikanstaten, som er den katolske kirkes uafhængige bystat. Samtidig er det den mindste nation i verden. Vatikanet er hjemsted for den imponerende Peterskirken og paven. Eleverne kan i deres fritid tage på opdagelse i det fascinerende Rom. Når I booker sprogkursus gennem AlfA Travel så sørger vi også for indkvartering og transport. Læs mere om mulighederne her.

Kontakt os

Du kan bestille din sprogrejse nedenfor. Har du spørgsmål angående sprogrejse i Rom, eller til nogle af vores andre sprogrejse-destinationer, så er du velkommen til at kontakte os på info@alfatravel.dk eller ringe gratis på 80 20 88 70.Sprogrejse London - Sprogrejse Malaga - Sprogrejse Berlin

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen


Din ekspert
Juliane Frederiksen Vad
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV