Sprogrejser - Malaga


På en sprogrejse forbedrer eleverne deres færdigheder indenfor det spanske sprog, og de kommer samtidig helt tæt på en fremmed kultur. AlfA Travel arrangerer sprogrejser til Malaga i samarbejde med HowJdo Sprogrejser - et sprogrejsebureau med kvalitetsstemplede sprogskoler verden over.

Sprogskole i Malaga

Malaga er et godt udgangspunkt for en spændende sprogrejse, da der er mulighed for både at forbedre dit spanske samt opleve en masse vigtige seværdigheder. På sprogrejse i Malaga kommer du til at følge et kursusforløb på sprogskolen Instituto Andalusi de Español. Læs mere om skolen her.

Kursus i spansk

Spansk almen - intensivt (20 lektioner/uge)
Intensivt spanskkursus med 20 lektioner per uge. På kurset øves jeres tale-, lytte-, læse- og skrivefærdigheder på spansk. Eleverne skal regne med hjemmearbejde hver dag.

Udover selve undervisningen inkluderer programmet:
Al undervisningsmateriale, informationsmappe med alle praktiske oplysninger per e-mail inden opholdet, guidet rundtur i Málaga, afskedsarrangement med Paella, diplom.
Der er også mulighed for at lave et kursus der strækker sig over 3 dage og 12 lektioner. Se priserne her.

Om sprogrejser til Malaga

Malaga er en havneby i det sydlige Spanien, og er beliggende på Costa del Sol-kysten. Byen er den 6. største by i Spanien, og en meget populær turistdestination. Floden Guadalmedina flyder gennem byen og deler den i to, med den gamle bykerne liggende på flodens venstre bred. Malaga har en af Spaniens største lufthavne, en handelshavn og et universitet. Byens havn eksporterer mandler, kork, svovl og salt. Der bor mere end 600.000 mennesker i Malaga og byen tiltrækker årligt millioner af mennesker, særligt på grund af byens klima. I fritiden kan eleverne nyde solen ved vandet eller udforske Malaga by. Når I booker sprogkurset hos AlfA Travel så hjælper vi naturligvis også med både transport og ophold. Læs mere om mulighederne i Malaga her.

Kontakt os

Du kan bestille din sprogrejse nedenfor. Har du spørgsmål angående sprogrejse i Malaga, eller til nogle af vores andre sprogrejse-destinationer, så er du velkommen til at kontakte os på info@alfatravel.dk eller ringe gratis på 80 20 88 70.Sprogrejse London - Sprogrejse Berlin - Sprogrejse Rom

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV