Sportsrejser


Skal I deltage i en turnering eller et stævne i udlandet? Eller måske på træningslejr? Lad os hjælpe jer med at planlægge alt det praktiske omkring rejsen. Vi kan hjælpe med hele eller dele af jeres arrangement - for eksempel giver vi gerne et uforpligtende tilbud på indkvartering eller flybilletter alene, men hjælper også gerne med tilrettelæggelse af program.

Vi har beskrevet nogle af mulighederne her på hjemmesiden, men vi skræddersyer eller rejser, så finder du ikke det du søger så tøv ikke med at kontakte os. Der er store chancer for, at vi kan realisere jeres rejsedrøm!

Træningslejr i udlandet

Vi arrangerer rammerne for træningslejre for fodboldhold, svømmehold, håndbold m.m. i udlandet. En træningslejr under sydlige himmelstrøg kan være et frisk pust til de normale træningslejre i Danmark. Vi tilbyder destinationer med fremragende træningsfaciliteter og flotte hotelforhold, samt har agenter og samarbejdspartnere på disse steder, der sørger for, at alle de faciliteter, der skal være på plads for afvikling af en professionel træningslejr, er til stede.

Ungdomsturneringer i udlandet

Skal I til turnering i udlandet, kan vi sørge for de praktiske rammer i forbindelse med jeres tur. Overlad det for eksempel til os at finde det rette hotel til jeres gruppe, den bedste transport samt måske et par udflugter undervejs på rejsen, som afveksling til det sportslige.

Sportsrejser håndbold, fodbold og tennis

Vi kan som udgangspunkt sammensætte sportsrejser til alle typer sport og kan tilbyde rejsemål med faciliteter til både fodbold, håndbold, tennis, svømning, golf, atletik osv.

Skal vi planlægge jeres sportsrejse?

Ønsker I yderligere information om vores sportsrejser og jeres muligheder, er du velkommen til at kontakte os på 8020 8870 eller info@alfatravel.dk.

Din ekspert
Brian Jacobsen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV