Sportsrejser


Skal I deltage i en turnering eller et stævne i udlandet? Eller måske på træningslejr? Lad os hjælpe jer med at planlægge alt det praktiske omkring rejsen. Vi kan hjælpe med hele eller dele af jeres arrangement - for eksempel giver vi gerne et uforpligtende tilbud på indkvartering eller flybilletter alene, men hjælper også gerne med tilrettelæggelse af program.

Sportsrejser håndbold, fodbold og tennis

Vi kan som udgangspunkt sammensætte sportsrejser til alle typer sport og kan tilbyde rejsemål med faciliteter til både fodbold, håndbold, tennis, svømning, golf, atletik osv.

Ungdomsturneringer i udlandet

Skal I til turnering i udlandet, kan vi sørge for de praktiske rammer i forbindelse med jeres tur. Overlad det for eksempel til os at finde det rette hotel til jeres gruppe, den bedste transport samt måske et par udflugter undervejs på rejsen, som afveksling til det sportslige.

Træningslejr i udlandet

Vi arrangerer rammerne for træningslejre for fodboldhold, svømmehold, håndbold m.m. i udlandet. En træningslejr under sydlige himmelstrøg kan være et frisk pust til de normale træningslejre i Danmark. Vi tilbyder destinationer med fremragende træningsfaciliteter og flotte hotelforhold, samt har agenter og samarbejdspartnere på disse steder, der sørger for, at alle de faciliteter, der skal være på plads for afvikling af en professionel træningslejr, er til stede.

Skal vi planlægge jeres sportsrejse?

Ønsker I yderligere information om vores sportsrejser og jeres muligheder, er du velkommen til at kontakte os på 8020 8870 eller info@alfatravel.dk.

Din ekspert
Brian Jacobsen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder :)

Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV