Specialrejser og kombirejser


En studierejse går ofte til ét valgt rejsemål. Hvorfor ikke kombinere flere destinationer, og dermed opleve mere på rejsen? Vi laver kombirejser og specialrejser, hvor fokus er på både anderledes rejsemål og anderledes måder at sætte traditionelle rejsemål sammen. Find inspiration til mulighederne her!

Kombirejser - oplev mere på samme rejse!

Har du overvejet at I på studierejsen skal besøge flere rejsemål på samme rejse? En kombirejse behøver ikke være besværlig eller meget dyrere, og vi undersøger gerne mulighederne for jer! Det er naturligvis oplagt at vælge destinationer, som ligger forholdsvis nær hinanden, men har I tiden og budgettet, kombinerer vi også gerne rejsemål der ligger længere fra hinanden. Find inspiration til kombirejser herunder - husk det er blot eksempler, og vi kan lave stort set alt:

Specialrejser - når det skal være ANDERLEDES!

Vil I gerne have oplevelser på studierejsen, som er unikke og som alle andre skolegrupper ikke også har haft? Så lad os undersøge mulighederne for en specialrejse med anderledes indhold for jer! Der er naturligvis uanede muligheder - ofte kommer du som gruppeleder selv med en række idéer eller ønsker, og så undersøger vi mulighederne. Er I der, hvor I véd at I vil noget anderledes, men ikke selv har idéer til indhold, så brug vores dygtige medarbejdere! Vi har masser af unik viden om vores rejsemål, og elsker at nørde med detajlerne med at finde særlige besøg eller aktiviteter for jer, som ikke hører under de gængse. Find inspiration til specialrejser herunder:

  • Homestay hos lokale familier under jeres rejse
  • Udskift traditionelle Barcelona og Madrid - gå i stedet Caminoen

Slip fantasien løs og kontakt os!

Har du nogle idéer allerede, eller vil du gerne have en uforpligtende snak om muligheden for en kombirejse eller specialrejse? Kontakt os og bliv klogere! Ring på 8020 8870, skriv til info@alfatravel.dk eller bestil allerede nu et tilbud herunder - det er gratis!
 
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV