Skolerejser


Skal I på skolerejse til udlandet, så lad os hjælpe med at sammensætte lige den skolerejse, I drømmer om til jeres gruppe. Kun jeres fantasi (og budget) sætter grænsen for mulighederne, og vi kommer naturligvis meget gerne med idéer og vejledning!

"Jeres service har været helt i top hele vejen igennem. Du har været til rådighed med spørgsmål og svar, hvilket har været utrolig rart. Der var styr på det hele, og jeg var i gode hænder hos dig. Tak for det. Vi vil helt klart anbefale jer til kollegaer og andre. Tak for en rigtig hyggelig og vellykket tur."
Se flere kundereferencer

Skolerejser med AlfA Travel

Hos AlfA Travel har vi arrangeret skolerejser i mere end 20 år, så vi har et stort kendskab til hele processen. Vi har mange kontakter i hele verden, som giver jer de bedste muligheder for at få den rejse, der passer præcis til jeres ønsker.

Ofte varierer ønsket for formål og indhold af skolerejsen fra gruppe til gruppe, derfor skræddersyr vi altid rejsen, så den passer til hver enkelt gruppe. Som gruppeleder får du en fast kontaktperson her hos AlfA Travel, som lytter til dig gennem hele processen og altid er let at komme i kontakt med!

Vi kan opfylde stort set alle ønsker for både rejsemål og indhold - så hvordan skal JERES skolerejse sættes sammen? Find inspiration til højre blandt nogle af vores populære rejsemål, og har I andre ønsker end de skolerejser, I finder her på siden, så kontakt os og lad os få en snak om det, så lavet vi gerne et gratis tilbud.

Priserne på vores skolerejser starter fra kun 698,- ! 

Vil du vide mere om vores skolerejser?

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os på 8020 8870 eller info@alfatravel.dk. Ellers laver vi meget gerne et tilbud ud fra jeres ønsker - det er uforpligtende, og du kan bestille tilbuddet lige herunder.
 
Din ekspert
Christian Skadkjær
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV