Skolerejser med socialt indhold


For mange skoler anses skolerejsen som et supplement til den daglige undervisning. Formålet er ofte at give eleverne personlige erfaringer og fælles oplevelser gennem socialt og fagligt indhold. Turens faglige indhold giver ofte sig selv, og er nemt at gå til, men hvordan skaber man en god og social skolerejse? Der er næsten ligeså mange løsninger på dét, som der er veje til Rom!

Socialt samvær i fokus på skolerejsen

Der er ikke én opskrift på en vellykket, social skolerejse, men der er nogle faktorer, som øger chancerne betydeligt. Det er først og fremmest altid en god idé at sørge for gode fysiske rammer for gruppens sociale samvær. Undersøg fx muligheden for et indkvarteringssted med gode fællesfaciliteter og hyggekroge, der lægger op til samvær og fælles oplevelser. Det betyder ikke så meget, om det er en sofagruppe, en volleyballbane, et bordtennisbord eller et lejrbål - så længe det kan samle gruppen om fælles oplevelser.

Nogle rejsetyper indbyder mere til fællesskab end andre

Hvis det sociale element er vigtigt på jeres skolerejse, så vælg en rejsetype der lægger op til fællesskab. De mest oplagte valg er en aktivrejse, en skirejse eller måske en flodbådsrejse. En aktivrejse udfordrer både gruppen og de individuelle deltagere på såvel det fysiske som det mentale plan. Aktiviteter som klatring, kanosejlads, rappelling og trekking danner en solid platform for skabelse af store oplevelser, læring, udvikling og hyggeligt samvær! Skirejserne taler næsten for sig selv, da de er indbegrebet af socialt samvær. Og vil I prøve noget anderledes, så overvej flodbådsrejsen. Læs fx hvordan Laursens Realskole nød det sociale samvær på deres flodbådsrejse.

Vil du have vores input til en social skolerejse?

Er du blevet inspireret til en social skolerejse, så tøv ikke med at kontakte os - vi hjælper meget gerne med at realisere du og din gruppes rejseidéer og drømme!
 
Ring til os: 8020 8870
Send en mail: info@alfatravel.dk
Du kan også bestille et tilbud herunder:

2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV