Skirejser


AlfA Travel udbyder nok DANMARKS BILLIGSTE SKIREJSER for skolegrupper. Vores priser på skirejser til Østrig er fx altid inkl. busrejse, indkvartering, halvpension, skileje og liftkort!

Vores skirejser skal give vores grupper de bedste muligheder for socialt samvær samt skiløb for enhver smag og ethvert niveau. Vi håndterer mange skirejser for bl.a. efterskoler, folkeskoler, gymnasier, kommunale ungdomsskoler og firmaer.  Kontakt os for et godt tilbud - 80 20 88 70.

Skirejser Østrig

Østrig er et af skolegruppernes foretrukne skirejsemål. Landet er velsignet med smukke bjerge, og hvad angår udfordringer har Østrig lidt af det hele! Vores største skirejsemål i Østrig er Neukirchen, men vi tilbyder også skirejser til Matrei, Kitzbühel, Nassfeld og Saalbach.

Skirejser Norge

Norge er det oplagte valg, når skolegrupper rejser på ski. Norge har gode skiforhold, masser af sne og optimale betingelser for grupper. I modsætning til Østrig, så tilbydes der i Norge også indkvartering i hyggelige og atmosfærefyldte skihytter. I Norge laver vi primært skole skirejser til rejsemålene HafjellVrådalSkeikampen og Kvitfjell.

Skirejser for grupper med AlfA Travel

Vi arrangerer hvert år skirejser til Østrig og Norge for både store og små grupper. Vi er vant til at håndtere skolegrupper på ski fra 10 og op til 200 deltagere. Vores rejsemål er udvalgt til at matche de specielle behov, som skolegrupper typisk har på skirejsen. Vi er vant til planlægges os ud af de udfordringer, som store grupper kan medføre. 

Vores gæster til Østrig rejser med vores egen rutebus "Østrigsruten". Det betyder, at jeres pris ikke afhænger af de endelige deltagerantal og det betyder også, at vi kan tilbyde meget fordelagtige priser til selv små skigrupper.

Vil du have et tilbud på jeres skirejse?

Vi vil meget gerne hjælpe med at finde frem til, hvilket af vores rejsemål, der er det rigtige for netop jeres gruppes skirejse.

Kontakt os på 8020 8870, hvis du har spørgsmål, eller bestil et uforpligtende tilbud på jeres gruppe-skirejse herunder - så vender vi tilbage hurtigst muligt.
 
Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV