Skirejser


AlfA Travel har DANMARKS BILLIGSTE SKIREJSER for grupper. Vores priser på skirejser til Østrig er altid inkl. både busrejse, indkvartering, halvpension, skileje og liftkort. For større grupper kan vi endvidere lave skiture til Skeikampen og Kvitfjell i Norge.

Hos AlfA Travel har vi stor erfaring med at arrangere skirejser for grupper. Vi har udvalgt rejsemål i Østrig og Norge, som egner sig specielt til grupperejser på ski. Vores skirejser skal give grupper gode muligheder for socialt samvær og skiløb for enhver smag. Vi har stor erfaring i at håndtere skirejser og skiture for grupper bl.a. folkeskoler, gymnasier, ungdomsskoler, firmaer og efterskoler.

Vi arbejder tæt sammen med vores vores indkvarteringssteder og skiudlejninger, og vores setup er gearet til at håndtere alt fra små til meget store skigrupper. Vi arrangerer hvert år mange skirejser til Østrig for grupper mellem 100 og 200 deltagere. Det betyder også, at vi er vant til at håndtere de udfordringer, der opstår undervejs i forbindelse med denne type grupperejser på ski. Grupperne rejser med vores egne busser "AlfA-ekspressen".

Vores største rejsemål er Neukirchen i Østrig, men vi tilbyder også skirejser til Matrei i Østrig på programmet. Området byder på 110 km. pister og skiløb i op til 2600 m. højde. I bliver indkvarteret på et hyggeligt hotel kun 400 m. fra bymidten og tæt på liften. Værelserne er pæne og med god plads.

Udover Matrei og Neukirchen tilbyder vi også rejsemålene Skeikampen og Kvitfjell i Norge.

Vi er meget gerne behjælpelige med at finde frem til, hvilket af vores rejsemål der passer til netop jeres skirejse.  Du er også velkommen til at kontakte os på GRATIS nummeret 80 20 88 70.

Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på jeres skitur, grupperejse, skolerejse eller studierejse til Østrig og Norge.
 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder :)

Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV