Skirejser


AlfA Travel har DANMARKS BILLIGSTE SKIREJSER for grupper. Vores priser på skirejser til Østrig er fx altid inkl. busrejse, indkvartering, halvpension, skileje og liftkort!

Vores skirejser skal give vores grupper de bedste muligheder for socialt samvær samt skiløb for enhver smag og ethvert niveau. Vi håndterer jævnligt skirejser for bl.a. folkeskoler, gymnasier, ungdomsskoler, firmaer m.m.

Skirejser Østrig

Østrig er et af danskernes foretrukne skirejsemål. Landet er velsignet med smukke bjerge, og hvad angår udfordringer har Østrig lidt af det hele! Vores største rejsemål er Neukirchen i Østrig, men vi tilbyder også skirejser til Matrei, Kitzbühel, Nassfeld og Saalbach.

Skirejser Norge

Norge - et land med gode skiforhold, masser af sne og optimale betingelser for grupper. I Norge laver vi skirejser til rejsemålene VrådalSkeikampen og Kvitfjell.

Skirejser for grupper med AlfA Travel

Vi arrangerer hvert år skirejser til Østrig for grupper på 100-200 deltagere. Det betyder, at vi er vant til at håndtere de udfordringer, der opstår undervejs i forbindelse med skirejser for store grupper. Grupperne rejser med vores egne busser: "AlfA-ekspressen".
 
 

Vil du have et tilbud til din gruppe?

Vi vil meget gerne hjælpe med at finde frem til, hvilket af vores rejsemål der er det rigtige til netop jeres skirejse.

Kontakt os på 8020 8870, hvis du har spørgsmål, eller bestil et uforpligtende tilbud på jeres skirejse herunder - så vender vi tilbage hurtigst muligt.
 
Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder :)

Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV