Skirejser til Neukirchen


Neukirchen i Østrig er noget nær det perfekte rejsemål i forbindelse med skirejser for særligt unge mennesker. Neukirchen ligger i Østrigs nationalpark "Hohe Tauern", mellem Zell am See og Gerlos. På skirejser til Neukirchen får I 75 km. pister - området er altså ikke Østrigs største, men her er udfordringer for både nybegyndere og øvede, og her får I generelt fuld valuta for pengene!

Byen Neukirchen er en lille hyggelig og traditionel østrigsk landsby, som ligger i en smuk dal lige nedenfor skiområdet. Skiliften befinder sig midt i byen, og løfter jer op til godt skiløb i området Skiarena Wildkogel. Se skifakta mere her.

Der er også nulighed for skøjteløb i Wildkogel Arena, hvor der er skøjtebaner i både Neukirchen og Bramberg. Der er gratis adgang og skøjter kan lejes på stedet. I kan også prøve kræfter med den populære klassiske vintersport "Eisstockschießen", som er en form for curling. 

På ski i Neukirchen

Efterspørgslen på netop vores skirejser til Neukirchen er meget stor, og derfor opfordrer vi vores grupper til at være tidligt ude, så alle ønsker til skirejsen kan opfyldes. Vores grupper til Neukirchen har mulighed for at blive indkvarteret på hyggelige og traditionelle østrigske hoteller i området. Læs mere om indkvartering i Neukirchen her. Du kan også se vores vejledende priser på skirejser til Neukirchen.

Kontakt os

Hvis I ønsker yderligere information om vores skirejser til Neukirchen så kontakt vores skieksperter. I er også velkomne til at ringe på 80208870. Vil du allerede nu gerne have et tilbud på en skirejse til Neukirchen til din gruppe, så bestil et helt gratis via formularen nedenfor.

Din ekspert
Brian Jacobsen
Video
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV