Skirejser - Vrådal


Kun godt 1½ times kørsel fra færgen I Langesund finder I Vrådal, midt i Telemark. Skirejser til Vrådal er en stor naturoplevelse i sig selv, da byen er omgivet af fjelde og ligger lige ned til søen Nisser – Telemarkens største sø.

Der er gode muligheder for godt skiløb i Vrådal, både for nybegyndere og øvede. Området har et alpint centrum med et fint og overskueligt skiområde med 15 nedfarter og 6 lifte - den længste på over 1.500m. Vintervandring, sneskovandring og langrend er også en del af mulighederne om vinteren.

På ski til Vrådal med AlfA Travel

Vores grupper indkvarteres i Vrådal Ferieleiligheter, som er indrettet med 4-7 mands lejligheder med plads til i alt 150 personer. Der er mulighed for at leje stort køkken og spisesal, såfremt gruppen ønsker at lave mad og spise samlet. For grupper på mere end 150 deltagere er der mulighed for at tilføje ekstra hytter i nærheden. Læs mere om lejlighederne her.

Prismæssigt ligger skirejserne til Vrådal helt i bund, og med muligheden for selvforplejning er der alle muligheder for at holde budgettet i bund. Se vores vejledende priser til Vrådal.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om en skitur til Vrådal for din gruppe, er du velkomne til at kontakte os på 8020 8870, info@alfatravel.dk eller bestille et tilbud nedenfor - så vender vi tilbage!

Din ekspert
Brian Jacobsen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV