Skirejser - Kvitfjell


Kvitfjell er beliggende i Guldbrandsdalen ca. 45 min. nord for Lillehammer. Området er kendt for sin snesikkerhed, og ligger højt på listen over nordmændenes egne favorit-skiområder.
 
Kvitfjell blev bygget til OL 1994, og i sæsonen 15/16 blev området yderligere forbedret. Kvitfjell byder selv på 34 km pister, fordelt på 10 km grøn, 13 km blå, 7 km rød og 4 km sort. Et samarbejde med 4 andre anlæg i området betyder dog, at der er adgang til i alt 117 km pister og 45 lifte - både alpin og langrend. Derudover findes skicrossbane, flere gode spisesteder og hyggelige caféer. Se pistekort og anden fakta over området HER.
 
Med jeres liftkort, som er inkluderet i rejsens pris, har I adgang til hele "Lillehammer Ski Resort", som består af områderne Kvitfjell, Skeikampen, Hafjell, Gåla og Sjusjøen. Der er derfor mulighed for mange timer på ski og masser af udfordringer for såvel nybegyndere som øvede.

Indkvartering er i høj kvalitet og ligger lige ved bakkerne. På skirejsen til Kvitfjell indkvarteres I i lejligheder beliggende på solsiden af Kvitfjell, hvor pisterne fører direkte både fra og til lejlighederne. Grupperne sørger selv for forplejning i lejlighedernes fine køkkener. Læs mere om vores lejligheder i Kvitfjell HER.

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om en skitur til Kvitfjell, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 8020 8870. Vi sender også meget gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud på en skirejse til Kvitfjell for netop jeres gruppe - bestil via formularen nedenfor.

 
Billedgalleri
Din ekspert
Brian Jacobsen
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV