Skirejser - Hafjell


Ca. et kvarters kørsel fra Lillehammer ligger Hafjell, et af Norges største og mest populære skianlæg. Hafjell er af flere omgange kåret til et af de bedste skianlæg i verden, og mange professionelle skiløbere og snowboardere kommer også her pga. de gode forhold. Hafjell er også oplagt til en skolerejse på ski!

Skirejse til Hafjell for skoler og grupper

Hafjell tilbyder et stort udvalg af pister, som til sammen giver de bedste forhold for både nybegyndere, øvede og eksperter. Test fx jeres evner på en af de 3 sorte pister, den længste nedfart på 7 m eller nyd den smukke natur i et roligere tempo på de blå og grønne nedfarter. I kan også prøve kræfter med de velholdte og udfordrende olympiske bakker fra Vinter-OL i Lillehammer i 1994. Læs mere skifakta fra Hafjell HER.

Hafjell liftkort dækker 4 områder

Hafjell samarbejder med Skeikampen i Gausdal, Kvitfjell og Gålå, så liftkortet gælder i alle 4 områder. Det er fx nemt at tage et smut til Kvitfjell, der ligger lidt nordligere end Hafjell.

Masser af udfordringer for snowboardere

Hafjell området har særdeles gode forhold for snowboardere - her er både et stort område for nybegyndere og de mere øvede. Der er mulighed for at prøve kræfter med både halp-pipe, quarter-pipe og et såkaldt ”really big, big jump” for de modige.

Når skiene er klikket af...

I Hafjell finder I masser af hyggelige cafeer og restauranter, hvor I kan slappe af mellem alle timerne på ski. Der er også mulighed for aftenskiløb på oplyste pister, ligesom der er bobslæde- og kælkebane, hvor der er mulighed for mange timers sjov. Sidst men ikke mindst er indkvarteringen i Hafjell generelt af en rigtig god standard, så jeres hytter eller lejligheder indbyder sikkert også til mange timers hygge og socialt samvær. Læs mere om indkvartering HER.

Kontakt os

Vil du høre mere om vores skirejser til Hafjell, så giv os et kald på 8020 8870 eller send en mail til info@alfatravel.dk.Din ekspert
Brian Jacobsen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV