Om skirejseforsikring


Når I skal på skirejse er det vigtigt at der bliver taget stilling til, hvorledes rejsedeltagerne er dækket forsikringsmæssigt. Bemærk, at Gouda har pr. 1. oktober 2016 har nedsat prisen på Skole- og ungdomsrejseforsikringen så det nu er endnu billigere at få fuld tryghed på skirejsen.

Siden 1. august 2014 er vi ikke længere dækket på det gule sygesikringskort når vi rejser ud af landet. Dette medfører nogle drastisk ændrede forhold som er vigtige at være opmærksom på – ikke mindst på en skirejse. Vi er nu kun dækket af det blå EU sygesikringskort. Dette giver os ret til behandling på offentlige hospitaler, på samme vilkår som indbyggerne i det pågældende land. Dette kan i flere europæiske lande betyde en egenbetaling på 30 og 40%. I fx Østrig er der kun mulighed for behandling på offentligt hospital - og mange af klinikkerne tæt på skiområderne er private.

Ofte er undersøgelser og behandling på private klinikker og sygehuse er med 100% egenbetaling. De fleste steder er redningstjenesten på bjerget, helikopter-beredskabet og ofte også ambulancetjenesterne drevet af private firmaer, og dermed også med 100% egenbetaling. Med ophøret af den gule sygesikring pr. 01.08.14, er der ikke længere alarmcentral og et sted at ringe hen for hjælp hvis uheldet er ude, - denne service findes kun hvis du har tegnet en skirejseforsikring.

Hvis man er kommet til skade og ikke har mulighed for at komme hjem med den oprindeligt planlagte transport så vil det også være for egen regning.

En skirejseforsikring giver tryghed, med den skal I ikke bekymre jer om egenbetaling, offentlig og privat klinik, fremmede sprog og uforståelige diagnoser. Forsikringsselskabet varetager alt, og sørger efterfølgende for hjemtransport. Her er der ingen egenbetaling.

Priseksempel, 6 dage:
Priserne på forsikringen afhænger af antallet af dage I rejser. Priserne for en tur på 6 dage koster kr. 122,- pr. person. Kontakt os for priser på netop jeres skirejse.


Hvad skal I være opmærksomme på uden fælles rejseforsikring:
Herunder finder du en liste med nogle af de vigtige punkter at være opmærksom på i forbindelse med forsikring på skirejsen. Hvis I tegner en samlet forsikring hos os sparer du alt besværet.

Rejsedeltager/elev undersøger:
-Har du/ familien en privat rejseforsikring.
-Dækker din/ familiens private rejseforsikring ved skirejseaktiviteter?
-Er din rejseforsikring tilknyttet en alarmcentral?

Gruppeleder/lærer udarbejder:
Såfremt der ikke tegnes en fælles skirejseforsikring, vil det for gruppelederen være hensigtsmæssigt at have en deltagerliste, med oplysninger om den enkelte rejsedeltagers forsikringsforhold;
-Navn på rejseforsikringsselskab
-Policenummer
-Kontakt telefonnummer til de respektive forsikringsselskaber
-Sikkerhed for at den enkelte er dækket på skirejse

Husk det blå kort

Rejseforsikring eller ej - husk, at I under alle omstændigheder altid skal medbringe det blå EU-sygesikringskort. Så husk det og vær opmærksom på at det skal bestilles min. 3 uger før afrejse.

Bestil forsikring eller kontakt os

Har du spørgsmål til forsikringerne på skirejsen er du velkommen til at ringe til os på GRATIS nummeret 80 20 88 70. Du kan også bestille forsikringen her.
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV