Skirejser for skiklubber


Det kan ofte være sin sag, at stå for at arrangere årets skirejser for skiklubben. Der er mange praktiske ting, som skal koordineres, og som skal falde på plads.
 
AlfA Travel er et af landets førende grupperejsebureauer, og vores erfaring betyder, at det er oplagt at inddrage os i nogle af de praktiske ting omkring skirejsen. Vi har samlet nogle rigtig gode bud på, hvor skiklubbens skirejse i 2019 kunne gå hen. Vi laver dog også skræddersyede skirejser, hvor tilbudet tilpasses efter jeres ønsker. 

Skiklub - pakker

Vi har udvalgt nogle spændende skirejsemål som alle er velegnede til grupper og skiklubber. De udmærker sig alle ved høj snesikkerhed, overskuelighed og gode muligheder for at gruppen kan mødes i løbet af dagen. Hotellerne har gode fællesfaciliteter og har god beliggenhed i forhold til skiterrænet. Find vores skitilbud i linksamlingen til højre.

Skræddersyede skirejser

Hos AlfA Travel arrangerer vi "rejser efter mål", og det betyder, at vi kan lave en skirejse, som er tilpasset til netop jeres gruppes ønsker og behov. Vi laver selvfølgelig både ugeture og weekendture. Fordelen ved at inddrage et rejsebureau i planlægningen er, at I slipper for mange af de praktiske opgaver omkring turen. Endvidere er rejsedeltagerne dækket af Rejsegarantifonden og bureauets ansvarsforsikring. Det betyder minimal økonomisk risiko for både rejsedeltagerne og skiklubben.

Vi hjælper med alt omkring rejsen fra skileje, liftkort, transport og skiskole. Vi tager også gerne kontakt til de lokale myndigheder for specialaftaler omkring egne instruktører og konkurrencer.

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte eller har du spørgsmål til vores rejser, så kontakt en af vores skieksperter på GRATIS-nummeret 80 20 88 70. Du er også velkommen til at skrive en mail til info@alfatravel.dk

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Brian Jacobsen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV