Seniorrejser


Skal du arrangere en udlandsrejse for pensionistforeningen, ældreklubben, aktivitetscenteret eller vandrelauget? Så er AlfA Travel det oplagte valg som samarbejdspartner. Udfra jeres rejseønsker sammensætter vi en plan for turen og giver et tilbud på økonomien bag. Hos AlfA Travel er I i sikre og trygge hænder, og I skal blot koncentrere jer om, at samle deltagere til rejsen og at nyde oplevelserne undervejs.

Så længe I rejser mere end 10 personer sammen, så er der i princippet uendelige muligheder for både varigheden, destinationen, transportformen og indholdet på rejsen. Du skal blot finde ud af, hvor du kunne tænke dig at rejse hen, så hjælper vi med resten.

Muligheder for seniorrejser

Det er særligt populært på grupperejser for ældre at mødes omkring interessen for vandreferie eller solferier. AlfA Travel tilbyder både oversøiske og europæiske destinationer, hvor der er mulighed for nogle fantastiske vandreture med smuk natur og alsidighed. Overvej eksempelvis Neukirchen i Østrig, Gardasøen i Italien eller en rejse med fokus på natur og geografi. For ren solferie er det oplagt med Mallorca, Granada eller Kreta. Du kan finde yderligere inspiration i listen til højre herfor, med nogle af vores mest populære destinationer for seniorrejser.

Grupperejser for ældre med AlfA Travel

Vi har arrangeret rigtig mange grupperejser for ældre gennem tiden. Vi stiller høje krav til vores samarbejdspartnere, og vores mål er altid at have tilfredse kunder. AlfA Travel er naturligvis registreret i Rejsegarantifonden og medlem af Danmarks Rejsebureauforening.

Kontakt os

Har du spørgsmål til seniorrejser eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os på 80 20 88 70 eller på info@alfatravel.dk. Du kan også benytte formularen nedenfor.

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Kirsten Kallesøe
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV