Rejseforsikring


 
AlfA Travel samarbejder med Gouda Rejseforsikring. Kontakt din rejsekonsulent for rådgivning om, hvilken forsikring der dækker jeres behov. Du kan også læse mere om forsikring hos Gouda og bestille her.

Det blå EU-sygesikringskort

Det blå EU-sygesikringskort dækker udgifter til nødvendig læge- og sygehusbehandling, medicin m.m. under ophold i et EU-land, Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz. Behandling på private hospitaler og klinikker er ikke dækket. Hvis I ikke har tegnet rejseforsikring men kun rejser med det blå EU-sygesikringskort, får I samme behandling som den lokale borger i det pågældende land I rejser i. Der vil i flere lande være en egenbetaling på mellem 30-40%. Der er ikke en alarmcentral der kan hjælpe, hvis man kommer til skade. Denne service overtages af forsikringsselskabet - men kun hvis I har tegnet en rejseforsikring. Se de forskellige landes regler i oversigten her.
Det er således vigtigere end nogensinde at være dækket af en rejseforsikring!
 
 

Skole- og Ungdomsrejseforsikring

Forsikringen kan tegnes for deltagere under 30 år, og kun hvis mere end 10 personer tegner forsikringen. Ledere kan også forsikres.

Hvis I vælger en skole og ungdomsrejseforsikring vil denne sikre jer: hjælp og behandling ved sygdom/tilskadekomst, hjemtransport, 24 timers lægevagt, krisehjælp og evakuering, lægelig fejlbehandling, privatansvar i udlandet, retshjælp i udlandet, hjemkaldelse, tilkaldelse og sygeledsagelse samt bagage. Herudover kan forsikringen udvides til at dække ulykke og skirejser.

Rejseforsikringen dækker kun de dage, som grupperejsen varer, og er derfor en billig løsning. Prisen varierer alt efter rejsemål og antallet af rejsedage - 4 dage i EU/EØS koster kr. 49,-. Det er en forudsætning for tegning, at man er dækket af den offentlige sygesikring, og på rejsen SKAL I medbringe det blå kort.

Det kan være vanskeligt at gennemskue forsikringsmulighederne, og den bedste løsning er 100% afhængig af gruppens sammensætning. Vi tilbyder også bl.a. ungdomsrejseforsikring og årsrejseforsikring - bestil forsikring her.

Afbestillingsforsikring

Denne forsikring dækker INDEN afrejse og dækker dine udgifter, hvis du er nødt til at afbestille din rejse pga. akut sygdom, død eller tilskadekomst for dig selv eller dine nærmeste. Bemærk, at afbestillingsforsikringen ikke er en fortrydelsesforsikring, hvis rejsedeltageren fortryder sin tilmelding til rejsen. Hvis I er mere end 10 personer der tegner forsikringen, er prisen 4% af rejsens pris (+ 1,1% skadesafgift til staten).

Erhvervsrejseforsikring

Denne forsikring tegnes for kortere rejser, og såfremt rejsen er "primært" arbejdsrelateret. Se informationsmateriale om forsikringen her.
 

KONTAKT OS

Kontakt os på tlf. 80 20 88 70 hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning.
Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder :)

Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV