Rejseforsikring


 
AlfA Travel samarbejder med Gouda Rejseforsikring. Kontakt din rejsekonsulent for rådgivning om, hvilken forsikring der dækker jeres behov. Du kan også læse mere om forsikring hos Gouda og bestille her.

Det blå EU-sygesikringskort

Det blå EU-sygesikringskort dækker udgifter til nødvendig læge- og sygehusbehandling, medicin m.m. under ophold i et EU-land, Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz. Behandling på private hospitaler og klinikker er ikke dækket. Hvis I ikke har tegnet rejseforsikring men kun rejser med det blå EU-sygesikringskort, får I samme behandling som den lokale borger i det pågældende land I rejser i. Der vil i flere lande være en egenbetaling på mellem 30-40%. Der er ikke en alarmcentral der kan hjælpe, hvis man kommer til skade. Denne service overtages af forsikringsselskabet - men kun hvis I har tegnet en rejseforsikring. Se de forskellige landes regler i oversigten her.
Det er således vigtigere end nogensinde at være dækket af en rejseforsikring!
 
 

Skole- og ungdomsrejseforsikring

Forsikringen kan tegnes for deltagere under 30 år, og kun hvis mere end 10 personer tegner forsikringen. Ledere kan også forsikres selvom de er over 30 år.

Hvis I vælger en skole- og ungdomsrejseforsikring vil denne sikre jer: hjælp og behandling ved sygdom/tilskadekomst, hjemtransport, 24 timers lægevagt, krisehjælp og evakuering, lægelig fejlbehandling, privatansvar i udlandet, retshjælp i udlandet, hjemkaldelse, tilkaldelse og sygeledsagelse samt bagage. Herudover kan forsikringen udvides til at dække ulykke og skirejser.

Rejseforsikringen dækker kun de dage, som grupperejsen varer, og er derfor en billig løsning. Prisen varierer alt efter rejsemål og antallet af rejsedage. Det er en forudsætning for tegning, at man er dækket af den offentlige sygesikring, og på rejsen SKAL I medbringe det blå kort.

Det kan være vanskeligt at gennemskue forsikringsmulighederne, og den bedste løsning er 100% afhængig af gruppens sammensætning. Vi tilbyder også bl.a. ungdomsrejseforsikring og årsrejseforsikring - bestil forsikring her. Du kan selvfølgelig også bestille forsikringen hos din rejsekonsulent.

Se betingelser for Skole- og ungdomsrejseforsikring her.

Afbestillingsforsikring

Denne forsikring dækker akut opståede situationer INDEN afrejse og dækker dine udgifter, hvis du er nødt til at afbestille din rejse pga. akut sygdom, død eller tilskadekomst for dig selv eller dine nærmeste. Bemærk, at afbestillingsforsikringen ikke er en fortrydelsesforsikring, hvis rejsedeltageren fortryder sin tilmelding til rejsen. Hvis I er mere end 10 personer der tegner forsikringen, er prisen 4% af rejsens pris (+ 1,1% skadesafgift til staten). Hvis mindre end 10 personer tegner forsikringen er præmien 6% af rejsens pris. Hvis du skal gøre brug af din afbestillingsforsikring kræver det blot en lægeerklæring.

Se betingelser for Afbestillingsforsikring her.

Ungdomsrejseforsikring

Med en Ungdomsrejseforsikring fra Gouda er du dækket rigtig godt ind på rejsen. Forsikringen kan tegnes af personer op til 35 år. Du skal tage stilling til om det er en Super- eller en Standarddækning, der er rigtig for dig. Se dækningoversigten her og book din forsikring hos AlfA Travel. Se dækningsoversigt.

Se betingelser for Ungdomsrejseforsikring her.

Årsrejseforsikring

I visse tilfælde kan det være en fordel at tegne en årsrejseforsikring. Dette gælder specielt ved dyre rejser, og hvis der ikke er mere end 10 deltagere i gruppen, som ønsker at tegne en gruppeforsikring (som fx skole- og ungdomsrejseforsikringen). Årsforsikringen er personlig og gælder alle rejser i et helt år. Der er mulighed for mod tillæg at få dækket tyveri, ulykke og afbestilling.

Se betingelser for Årsrejseforsikring her.

Global Business - firmagrupper

Denne forsikring tegnes for kortere rejser, og såfremt rejsen er "primært" arbejdsrelateret. Der betales en fast pris pr. rejsedag og der er en speciel forsikring for rejser i hhv. Norden, Europa eller oversøisk. Se informationsmateriale om forsikringen her. Book forsikringen hos din rejsekonsulent.

Se betingelser for Global Business forsikring her.

KONTAKT OS

Kontakt os på tlf. 80 20 88 70 hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning.
Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV