Rejsebureau Holstebro


På vores rejsebureau i Holstebro sidder vi 17 dedikerede og meget erfarne medarbejdere. Vores formål hver dag er at sammensætte tilpassede grupperejser, så vi kan sende vores grupper afsted mod unikke og uforglemmelige rejseoplevelser.

Uanset hvad destinationen og ønskerne for jeres rejse er, kan AlfA Travel hjælpe jer afsted på bedste vis. Vores mål med hver en rejse, vi arrangerer, er at I som gruppe får en vellykket rejse, som passer netop til jer ned til mindste punkt. Derfor skræddersyr vi hver enkelt rejse efter jeres ønsker og behov.

Rejsebureau i Holstebro

AlfA Travel ligger i Nygade i Holstebro, en sidegade til den hyggelige gågade. Vi er et privatejet rejsebureau med speciale i grupperejser og studierejser. Vores team af erfarne medarbejdere arrangerer hvert år indholdsrige rejser for vores ca. 30.000 gæster. Vores rejser arrangeres "efter mål", hvilket vil sige at vi tilpasser hver enkelt rejse til den enkelte gruppes ønsker og behov. Vi arrangerer både rejser med fly og bus, og sætter generelt store krav til vores samarbejdspartnere - derfor kan I som gruppe altid være trygge før, under og efter rejsen. Læs om nogle af vores kunders oplevelse med at rejse med AlfA Travel her.

Vi har rejser for enhver smag!

Vi sender grupper til populære, traditionelle destinationer som Barcelona, London, Berlin og Rom, grupper der gerne vil være aktive til Torrevieja, Vrådal og Gardasøen og grupper der vil udenfor Europa til USA, Rusland og Kina. Derudover arrangerer vi specifikke temarejser, heriblandt sognerejser, korrejser og sprogrejser. Gå på opdagelse blandt vores mange rejsedestinationer og rejsemuligheder her på vores hjemmeside - start eventuelt med vores mest populære rejser til højre herfor.

Kontakt os

Læs mere om vores proces ved planlægning af vores rejser, hvordan vi indkvarterer vores grupper samt hvor langt et rejsebudget rækker her. Er I interesserede i at få et uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan sammensætte en komplet rejse for jeres gruppe ud fra jeres ønsker, er I velkommen til at kontakte os på 80 20 88 70 eller info@alfatravel.dk. I kan også benytte formularen nedenfor.
 

 
Din ekspert
Jeanette S. Christensen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV