NYHED D. 13.1.20: Top 5 populære rejsemål i 2019


Find inspiration til jeres næste studierejse i vores TOP 5 liste herunder, som viser hvilke 5 rejsemål der blev booket flest studieture til blandt vores grupper i 2019.


1. BERLIN - en sikker vinder!
Berlin har noget at byde på for alle, så det er ikke underligt, at Berlin var vores mest populære destination i 2019. Byen er en af Europas mest moderne og fremsynede og har samtidig en helt unik og vedkommende historie. Prismæssigt kan ingen rejsemål konkurrere med Berlin, som er det absolut billigste med priser fra kun kr. 698,- pr. person.
2. LONDON - storbyen der aldrig skuffer!
London er byen, man kan besøge igen og igen, og her er der også fuld valuta for rejsebudgettet. Udover alle byens "must sees", som Big Ben og London Eye, så kan vi særligt anbefale et besøg på det unikke naturvidenskabelige museum eller en indføring i det multikulturelle London på en gåtur med guide. 
Priserne starter fra kun kr. 1.998,- pr. person.
3. NEUKIRCHEN - det perfekte skieventyr!
På en 3.plads har vi Neukirchen i Østrig - noget nær det perfekte rejsemål for unge på studierejse. Området er velegnet for både begyndere og øvede, og det er overskueligt med gode pistekilometer. Derudover er vores ture til Neukirchen nok Danmarks billigste skirejser for grupper! Hvis I er fleksible med datoerne, 
starter priserne fra kun kr. 2.298,- og prisen er inkl. busrejse, 3 overnatninger, halvpension, 4 dages liftkort og skileje.
4. BARCELONA - faglighed i sydens sol!
Sol, arkitektur, historie, kunst, store seværdigheder og strand - Barcelona har det hele. Og mon ikke det er grunden til, at Barcelona er nummer 4 på vores TOP 5. Det er muligt at lave spændende aktiviteter inden for de fleste fagkombinationer - både inde i selve Barcelona og på udflugter til Barcelonas bagland. Priserne i lavsæsonen starter 
fra kr. 1.998,- pr. person.
5. DUBLIN - storslået natur og lun folkesjæl!
Dublin er særlig populær for sine mange kulturskatte og den enestående omkringliggende natur. Flyvetiden til Dublin er kun omkring 2 timer, og byen er dejligt overskuelig at bevæge sig rundt i på studieturen. Det er naturligvis oplagt at besøge store seværdigheder som det traditionsrige Trinity College og fængslet Kilmainham Gaol, men prøv også noget anderledes i den irske hovedstad - som fx Dublins nationalsport, Gaelic Games. Priser fra 1.898,- pr. person.
 
 
Drømmer I om at komme på studietur til et af disse 5 rejsemål, elller vil I gerne et helt andet sted hen? Kontakt os på 8020 8870 og hør om jeres muligheder.
Du kan også bestille et tilbud her.
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV