Lejrture til udlandet


Lad årets lejrtur gå til udlandet! Med priser under 1.000,- pr. person kan det være ligeså billigt at tage til udlandet, som det er, at afholde en lejrtur i Danmark. Endvidere giver en lejrtur ud af landet en helt anden oplevelse for deltagerne, både socialt og kulturelt.
Hvad end jeres budget og formål med lejrturen er, tilbyder AlfA Travel uanede muligheder for destinationer og sammensætninger af turen. I kan finde inspiration i vores mest populære destinationer for lejrture til højre herfor. Blandt de billigste rejsemål findes rejsemål som Berlin, Hamborg og Oslo, og andre populære rejsemål for lejturen kunne være London, Amsterdam eller Prag.

Lejrtur til Berlin, Barcelona eller Budapest?

Hvis I har budgettet og tiden hertil, så prøv en af vores mere anderledes destinationer. I kan eksempelvis vælge mellem eksotiske destinationer som Barcelona eller Athen, eller vi kan arrangere en skitur eller aktiv lejrtur for jer. Veltilrettelagte lejrture med aktivt indhold, eksempelvis mountainbike eller trekking, er med til at give de helt optimale rammer for udviklingen af et godt sammenhold i gruppen.

Hvor langt rækker lejrtur budgettet?

Er du i tvivl om, hvor langt jeres budget rækker, så er du velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe jer videre, og laver gerne et gratis og uforpligtende tilbud ud fra jeres ønsker og ideer. Vi vejleder også meget gerne om, i hvilke rejseperioder I får mest ud af pengene til jeres lejrtur.

Fandt du det du skulle bruge?

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på jeres lejrtur til udlandet, så er du meget velkommen til at ringe på 80 20 88 70 eller sende os en mail på info@alfatravel.dk. Du kan også benytte formularen nedenfor.


 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV